Trigano vouwwagens

Trigano bouwt al 40 jaar vouwwagens in de fabriek van Mamers in de Sarthe (Frankrijk). We zien bij Trigano vouwwagens veel overeenkomsten met de Raclet vouwwagens die al sinds 1960 uit dezelfde fabriek komen. Veel vouwwagenexpertise dus bij deze marken.

Trigano

Ingeklapt heeft de Trigano de afmeting van een aanhanger en door z’n lage luchtweerstand past deze achter veel personenauto’s. Ook ’s winters neemt de Trigano weinig stallingsplek in. Het waterdichte katoen van dak en wanden is ademend en goed bestand tegen weersinvloeden. Het tentdoek wordt met de hand genaaid, naden op opgerolde zomen bieden optimale stevigheid.

Trigano

VOUWWAGENMODELLEN

Bij de Trekky is de aanhangwagen makkelijk los te koppelen van de leefmodule. Waardoor je de Trekky na de vakantie ook kunt gebruiken als een stevige en stabiele aanhangwagen. De Olympe is een snel opzetbare vouwwagen door de automatische voortent met weinig losse stangen. Er is een extra groot model verkrijgbaar met slaapruimte voor maximaal 12 (!) personen: 6 volwassenen en 6 kinderen, door middel van een optionele onder- en zijtent. Model Odyssee is een grote vouwwagen met automatische voortent, voorzien van voorgemonteerde stangen. Er is extra lichtinval door het luxe dakvenster en de panoramische ramen aan voor- en zijkanten van de voortent. De slaapcabines hebben een ingenieus afsluit- en ventilatiesysteem.

Bij de Trigano Galleon zien we een grote voortent van licht naturel doek met veel ramen. Prettig zijn z’n talloze opbergmogelijkheden. De Galleon is uitgerust met een praktisch, verplaatsbaar keukenblok met drie kookpitten naast elkaar. Het meest luxe model uit de Trigano-serie is de Alpha. Deze vouwwagen is uitgerust met een zelf afspannende wagentent zonder haringen: ideaal voor de rondtrekkende kampeerder. De Alpha is naar wens op te zetten, van klein en compact tot een luxe vakantieverblijf.

Meer info: www.trigano-camping.com/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!