Trigano vouwwagens

Trigano bouwt al 40 jaar vouwwagens in de fabriek van Mamers in de Sarthe (Frankrijk). We zien bij Trigano vouwwagens veel overeenkomsten met de Raclet vouwwagens die al sinds 1960 uit dezelfde fabriek komen. Veel vouwwagenexpertise dus bij deze marken.

Ingeklapt heeft de Trigano de afmeting van een aanhanger en door z’n lage luchtweerstand past deze achter veel personenauto’s. Ook ’s winters neemt de Trigano weinig stallingsplek in. Het waterdichte katoen van dak en wanden is ademend en goed bestand tegen weersinvloeden. Het tentdoek wordt met de hand genaaid, naden op opgerolde zomen bieden optimale stevigheid.

VOUWWAGENMODELLEN

We starten met de Camprider. Daarvan is de tent makkelijk los te koppelen van de aanhangwagen, zodat je die na de vakantie ook kunt gebruiken voor andere klusjes. Model Odyssee is een grote vouwwagen met een automatische voortent, voorzien van voorgemonteerde stangen. Er is extra lichtinval door het luxe dakvenster en de panoramische ramen aan voor- en zijkanten van de voortent. De slaapcabines hebben een ingenieus afsluit- en ventilatiesysteem. Bij de Trigano Galleon zien we een grote voortent van licht naturel doek met veel ramen. Prettig zijn de talloze opbergmogelijkheden. De Galleon is uitgerust met een praktisch, verplaatsbaar keukenblok met drie kookpitten naast elkaar. Het meest luxe model uit de Trigano-serie is de Itinea. Deze vouwwagen is uitgerust met een zelf afspannende wagentent zonder haringen: ideaal voor de rondtrekkende kampeerder. Tenslotte de Camptrail: die vouwwagen is naar wens op te zetten, van klein en compact tot een luxe vakantieverblijf.

Meer info: www.trigano-camping.com/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.