ADVENTSKALENDER 2022

RAAD DE PLAAT EN MAAK ELKE DAG KANS OP MOOIE PRIJZEN!

ADVENTSKALENDER 2022

RAAD DE PLAAT EN MAAK ELKE DAG KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Camp to Go telt de dagen af naar Kerstmis en dat doen we natuurlijk samen met álle kampeerders van Nederland. De traditionele AdventsKalender start op 1 december en elke dag kun je je eigen kampeerstoel winnen. Doe je mee?

WIN EEN REGISSEURSSTOEL

Ook dit jaar vieren we de AdventsKalender met een KerstQuiz: elke dag beantwoord je een lekkere kampeervraag en élke dag maak je kans op een leuke prijs: je eigen Camp to Go regisseursstoel voor op de camping. Handig op te bergen in je caravan, vouwwagen of camper en ook als je met de tent op vakantie gaat, dan komt zo’n dun opvouwbare Isabella kampeerstoel goed van pas.

24 PRIJSWINNAARS

De winnaars – én de juist antwoorden – maken we uiterlijk halverwege januari bekend, dus hou Facebook en de website in de gaten en schrijf je hieronder meteen even in voor de nieuwsbrief (gratis, 8x per jaar, met kampeernieuws en tips over campings, routes en bijvoorbeeld handige accessoires).

Winnaars ontvangen automatisch bericht; daar hoef je dus niets voor te doen. Graag wijzen we je nog even op de wedstrijdvoorwaarden.

Heel veel plezier met de AdventsKalender en namens het hele team van Camp-to-Go: fijne dagen!

Camp to Go op TV

Leuk nieuws: tot halverwege december houden we je helemaal in kampeerstemming met ons tv-programma ‘Camp to Go’ op RTL4. In het nieuwe kampeer tv-programma verrast tv-presentator – Mister Camping – Sander Janson families met een lekker lang kampeerweekend op de mooiste campings in Nederland en Denemarken. De kampeerdebutanten krijgen daarvoor een splinternieuwe camper, caravan of vouwwagen mee. De families vloggen zelf tijdens hun kampeervakantie waardoor we een mooi inkijkje krijgen in het camping- en camperleven tijdens de zomer van 2022.

KampeerSelector

Speciaal voor beginnende kampeerders lanceert Camp-to-Go de KampeerSelector: een handige tool die je na het invullen van een paar vragen naar jouw ideale kampeermiddel leidt: specifieke types van tenten, vouwwagens, caravans of campers. Je kunt vervolgens direct doorklikken naar die modellen en naar het kampeerbedrijf dat ‘jouw’ droomverblijf heeft staan.