SANDER JANSON TERUG OP TV
Camp to Go: het nieuwe kampeerprogramma van RTL4

‘Camp to Go’ – zó heet het nieuwe kampeer tv-programma van RTL4 dat aanstaande zaterdag z’n primeur beleeft. Daarmee komt Sander Janson, bekend van het programma Campinglife, weer terug op tv. Maar: met een compleet nieuw format!

DRIE FAMILIES
In het nieuwe kampeer tv-programma ‘Camp to Go’ verrast ‘Mister Camping’ in elke aflevering drie families met een lekker lang kampeerweekend op de mooiste campings in Nederland. De kampeerdebutanten krijgen daarvoor van Sander Janson een splinternieuwe camper, caravan of vouwwagen mee. De families vloggen zelf tijdens hun kampeervakantie waardoor we een mooi inkijkje krijgen in het camping- en camperleven tijdens de coronazomer van 2020.

LUXEPAARDJES OP DE CAMPING
In de uitzending van deze week gaan Emma en André met hun drie zoons van 14, 17 en 20 met een caravan naar Overijssel. Ze houden van luxevakanties en gingen eerder naar onder andere Amerika en Jamaica. Hoe bevalt hun kampeerdebuut tijdens de coronazomer? In de eerste aflevering zitten ook de vrolijke zussen Marit en Susan, die met een campervan door Limburg reizen. De sportieve meiden houden van fietsen, hiken, hardlopen en bootcamp, “maar dan gecombineerd met een terrasje’, lachen ze.

SNEL CONTACT OP DE CAMPING
Het derde gezin in de eerste tv-aflevering van Camp to Go is dat van Art en Adinda van der Vorm. Zij kamperen áltijd, maar dan in een ingerichte huurtent of in een stacaravan op de camping. “Zo maak je gewoon makkelijker contact dan wanneer je ergens een huisje huurt. Als we een camping kiezen moet er dus echt een zwembad zijn. Met glijbanen. Zonder glijbanen vinden we het maar plat water”, haha!” Voor het Camp to Go tv-programma slapen ze nu ‘ns niet in een ingerichte mobilehome, maar gaan voor het eerst op pad met een toercaravan – op wielen.
Hoe dat bevalt, zie je in de eerste aflevering van Camp to Go (zaterdag 28 november, RTL4, 17 uur).