CAMP TO GO – AFLEVERING 1

Actief op de camping
Art en Adinda van der Vorm kamperen áltijd. Maar dan in een ingerichte huurtent of in een stacaravan op de camping. Voor het Camp to Go tv-programma gaan ze voor het eerst op pad met een caravan op wielen. Hoe dat bevalt, zie je in aflevering 1 (28 november, RTL4 (circa 17 uur).

“ALS HET MAAR GEZELLIG IS”

Art en Adinda van der Vorm hebben drie kinderen: Livia, Siem en Jalize. Zij is managementassistent, hij marketingmanager. Ze houden van gezelligheid, avontuur en ook van zon en water. Meestal op de camping en een paar jaar terug waren ze nog met de kinderen in Maleisië, een lang gekoesterde droom. “Als het maar gezellig is”. Hun kampeerervaring varieert van af een toe een weekendje weg met een tent tot regelmatig huren van kant-en-klare mobilehomes. “Zo’n stacaravan op de camping vinden we leuker dan een huisje, want op de camping maak je gewoon makkelijker contact.” Activiteiten tijdens de vakanties: lekker borrelen of bbq-en, sporten met de kinderen, en vooral veel – “héél veel!” – zwemmen. “Als we een camping kiezen moet er dus echt een zwembad zijn. Met glijbanen. Zonder glijbanen vinden we het maar plat water”, haha!”


Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief met leuke campaings, kampeertips, vakantieregio’s en de laatste nieuwtjes over kamperen.

[mk_button dimension=”flat” size=”medium” url=”https://www.camp-to-go.nl/inschrijven-nieuwsbrief/” align=”center” bg_color=”#9fc937″ btn_hover_bg=”#252525″]INSCHRIJVEN[/mk_button]

CARAVAN VAN HET JAAR

De Van der Vormpjes zijn nog nooit op pad geweest met een caravan, maar dat willen ze graag ‘ns proberen. Voor het Camp-to-Go tv-programma gaan ze naar camping De Paal in het Brabantse Bergeijk, een vijfsterren familiecamping met allerlei voorzieningen. Dat doen ze met de Adria Adora, de bestverkochte caravan van Adria die bovendien nét door de ANWB is uitgeroepen tot ‘Caravan van het Jaar 2021’. Het is een modern gestylde caravan met speciale windgeleiders aan de voorkant, die voor een stabiel rijgedrag zorgen.  De caravan is van alle gemakken voorzien en heeft bijvoorbeeld ook vloerverwarming. Opvallend is het grote panorama dakvenster dat boven het grote voorraam is geplaatst: dat zorgt voor extra veel daglicht in de caravan. Binnen heeft de Adria Adora een fris gedesigned interieur met lichte houtkleuren en bijzonder gevormde bovenkasten. De caravan is bovendien standaard uitgerust met een bluetooth muziekinstallatie met een subwoofer – zo kun je vanaf je telefoon je eigen muziek streamen. Wij zijn benieuwd hoe snel de kinderen dat ontdekt hebben…

De tv-uitzending is op zaterdag 28 november, bij RTL4 (circa 17 uur); de herhaling zie je op zondag 29 november, circa 11.30 uur. Hier vind je handige linkjes voor als je meer wilt weten over de verschillende soorten caravans, over Adria en over camping De Paal.