Met de camper naar Zuid-Jutland

Dit weekend is Camp to Go weer op tv bij RTL4. Dan gaan Joyce en Boy Voogt samen met hun zevenjarige dochter Jesmea op vakantie naar Denemarken, in een gloednieuwe LMC-camper. Je ziet het aanstaande zaterdag 19 november, om 17u bij RTL4. Of in de herhaling, op zondag 20 november, omstreeks 11.30u, ook op RTL4. En hier lees je alvast een preview!

Boy en Joyce runnen samen een groothandel in de beautybranche en daar zijn ze dag en nacht mee bezig. Joyce geeft ook nog les in nagelstyling. En geloof het of niet: daarnaast hebben ze ook nog tijd om te gaan skiën, skeeleren of kamperen, zelfs in de tuin bij vrienden! Ook hebben ze een sloep waarmee ze graag het water op gaan. Dochter Jesmea is al net zo actief als haar ouders en heeft op elke sport gezeten die je kunt bedenken. Nu wil ze tennis gaan proberen. Enne… toen Jesmea vier jaar oud was wilde ze al graag gaan vloggen en sindsdien zijn Joyce en Jesmea daar ook veel mee bezig.

LMC Tourer T 660 G

Voor Camp to Go gaan ze op stap met een LMC-camper. Het is de Tourer T 660 G, een mooie halfintegraalcamper waarmee je heerlijk op pad kunt. Hij is nog geen zeven meter lang en deze camper heeft de populaire enkele bedden-indeling, waar je heel makkelijk een groot tweepersoonsbed van kunt maken. Doordat de Duitse fabrikant veel aandacht besteedt aan lichtgewicht bouwen, is dit een van de lichtste halfintegraalcampers op de markt. Je kunt dus lekker veel vakantiebagage meenemen, terwijl je de camper tóch gewoon met je normale B-rijbewijs mag besturen. Binnen heeft het interieur een tijdloze uitstraling met lichte kleurvlakken die van speciaal materiaal zijn waardoor je geen vingerafdrukken op de kastjes krijgt.. De gecombineerde badkamer – met toilet en douche – heeft een uitschuifbaar wastafeltje om tanden te poetsen. En fijn is ook die grote compressorkoelkast – die levert zelfs tijdens tropische temperaturen nog topprestaties. Handig is dat je van het woongedeelte een extra slaapplek maken – daar wordt Jesmea natuurlijk blij van. En als je de camper met een hefbed bestelt, dan heb je zelfs zes slaapplaatsen aan boord – handig als er logés komen aanwaaien. Verder is het bijzonder dat de wagen laag is gebouwd: hij is 2,69 meter hoog en dat zorgt voor een lage luchtweerstand en dus ook een lager brandstofverbruik.

Camping Ribe in Zuid-Jutland

Met de camper rijden Joyce en Boy Voogt naar Ribe Camping, bij de gelijknamige plaats aan de westkust van Denemarken, vlakbij het strand. De langgerekte camping ligt in Zuid-Jutland, dicht bij de oude binnenstad van Ribe en op de camping zijn er afgebakende staanplaatsen op kleine en grotere kampeerveldjes. Er zijn volop bomen en struiken zodat je echt in de natuur verblijft. Camping Ribe heeft aparte camperplaatsen en als je zelf geen kampeermiddel hebt, dan kun je verschillende soorten vakantie-accommodaties huren: ingerichte tenten, trekkershutten en bungalows. Op de camping is er een grote keuken die je mag gebruiken, er is een een buitenzwembad en peuterbad. Grappig is het openluchtschaakspel en de kinderen kunnen zich vermaken in de kinderboerderij, in de speeltuin of het sportterrein. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er verschillende fietsroutes in de omgeving. De camping beschikt verder over een snackbar en een restaurant en op bijna de hele camping is wifi beschikbaar.

Zaterdag (en zondag) bij RTL4!

Sander Janson verrast de familie Voogt thuis, ook om even kennis te maken. Hij laat ze zien met welk kampeermiddel ze op stap mogen naar Denemarken en verklapt dan ook meteen welke camping de eindbestemming is van de reis. Je ziet het aanstaande zaterdag 19 november, om 17u bij RTL4. Of in de herhaling, op zondag 20 november, omstreeks 11.30u, ook op RTL4.