Erik en Arianne genieten van
Terrassencamping Silkeborg in Denemarken!

Aanstaande zaterdag zie je de tweede aflevering van Camp to Go, op RTL4 (17u). We volgen Arianne en Erik, die met een Weinsberg-camper onderweg zijn naar Denemarken. Ze bezoeken Terrassencamping Silkeborg, waar ze tussen alle leuke activiteiten door ook tv-presentator Sander Janson weer zullen ontmoeten.

Op pad met een Weinsberg-camper

Arianne Zevenbergen en Erik van der Velde zijn alweer vijf jaar een stel – ze ontmoetten elkaar tijdens salsadansen en ze ‘latten’ – ideaal, want allebei hebben ze hun eigen pubers in huis. Sander Janson stuurt ze op pad met een fraaie Weinsberg CaraCore, een luxe integraalcamper uit de stallen van de Knaus Tabbert Group. Best een flinkerd, maar dat went dat snel – dat zie je vanmiddag (zaterdag 12 nov 17u) in de tv-uitzending van Camp to Go op RTL4.

Terrassencamping in Silkeborg

Arianne en Erik rijden met de Weinsberg naar Terrassencamping in Silkeborg (midden-Jutland). De camping heeft uitzicht op het Julsø-meer en op de heuvelachtige, bosrijke omgeving. Op de camping kamperen ze tussen de bomen. Er is een midgetgolfbaan en voor de visliefhebbers is er een aparte plek om versgevangen vis schoon te maken. Ook is er een overdekte BBQ-plek – iets dat je vaker ziet op campings in Denemarken. Op het meer kun je lekker kanoën en je kunt ook een boottocht maken met een radarrondvaartboot – iets dat Arianne en Erik ook zeker gaan doen. De camping organiseert verder wandeltochten met gids, er zijn mooie fietsroutes en voor kinderen is er een animatieprogramma. Op Terrassencamping is verder een zonnebank aanwezig, er is een buitenzwembad met waterglijbaan en een peuterbad.

Zaterdag (en zondag) bij RTL4!

Enne, Terrassencamping Silkeborg? Die wil je natuurlijk zelf met eigen ogen zien. En dat kan, want vanmiddag (zaterdag 12 november) is-ie op tv: om 17u bij RTL4. Komt dat niet uit? Dan kijk je later, of in de herhaling, op zondag 13 november, omstreeks 11.30u, ook op RTL4.