Zaterdag (12 nov, 17u) op RTL4
Met een joekel van een camper naar Denemarken!

Aanstaande zaterdag zie je de tweede aflevering van Camp to Go op RTL4. We volgen Arianne en Erik, die van tv-presentator Sander Janson een joekel van een Weinsberg camper meekrijgen naar Denemarken – daar schrokken ze wel even van…

Arianne Zevenbergen en Erik van der Velde leerden elkaar kennen tijdens een cursus salsadansen en zijn nu alweer zo’n vijf jaar samen. Ze hebben allebei een eigen huis, allebei met hun eigen pubers, en ze wonen op een steenworp afstand van elkaar, in hetzelfde dorp. Arianne en Erik zijn graag in de natuur, houden van back-to-basic en zijn in het dagelijks leven bewust bezig met duurzaam leven. Enne, qua back-to-basic… Sander Janson stuurt ze op pad met een joekel van een camper: de Weinsberg CaraCore, een luxe integraalcamper uit de stallen van de Knaus Tabbert Group. En daar moeten ze wel even aan wennen…

Luxe integraalcamper

De Weinsberg CaraCore is de eerste integraalcamper van Weinsberg en hij wordt in dezelfde fabriek gebouwd waar ook de Knaus campers van de band rollen. Aan de buitenkant heeft de CaraCore een opvallend design en verder is de luxe integraalcamper uitgerust met 17 inch lichtmetalen wielen, standaard led-verlichting en een grote garage waarin je de e-bikes gemakkelijk kunt meenemen – zo staan ze lekker binnen, en veilig uit het zicht.

Geschikt voor het gewone B-rijbewijs

De CaraCore mag je rijden met het gewone rijbewijs. Het is een echte vierpersoonscamper: achterin kun je kiezen voor een tweepersoonsbed in de lengterichting of twee enkele bedden waar je een groot tweepersoonsbed van kunt maken. En voorin de cabine zit het tweede tweepersoonsbed verstopt in het plafond – dat trek je heel eenvoudig naar beneden. Deze integraalcamper is leverbaar in twee afmetingen: 6,99 meter en de iets grotere 7-meter-40. In die laatste heb je zelfs een aparte douche en een aparte toiletruimte; bij de ‘korte’ versie is dat een gecombineerde badkamer.

Sfeervol ingericht

De wagens hebben af-fabriek ruim 500 kilo laadvermogen en zo kunnen er dus voldoende vakantiespullen mee op reis. En als je binnen kijkt: een lekkere ruime wagen, heel sfeervol ingericht met een warme houtsoort en hier in de woonlounge kun je gezellig borrelen met vier of zelfs vijf personen. Instappen en op reis! En dat is dus ook wat Erik en Arianne gaan doen: naar Denemarken, met als eindpunt Terrassencamping in Silkeborg.

Morgen lees je meer over de camping. Maar die kun je natuurlijk ook zien, aanstaande zaterdag 12 november, om 17u bij RTL4. Of in de herhaling, op zondag 13 november, omstreeks 11.30u, ook op RTL4.