Camp to Go zoekt tv-sterren

Een gratis kampeervakantie in een splinternieuwe camper, caravan, tenttrailer of (dak)tent: het lijkt een droom maar die kán werkelijkheid worden. Voor het derde tv-seizoen van het RTL4-programma is Camp to Go op zoek naar tv-kandidaten.

SANDER JANSON

Deelnemers aan het Camp to Go tv-programma krijgen een nieuwe camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent mee voor een korte kampeervakantie. Presentator ‘Mister Camping’ Sander Janson helpt de tv-kandidaten op weg met tips en tricks en begeleidt de families en stellen op de campings. Dat zorgt voor veel plezier en hilarische – en herkenbare – taferelen.

OOK ZELF FILMEN

De ervaringen en avonturen van de tv-kandidaten vormen de basis van het tv-programma Camp to Go. Uniek aan de RTL4 tv-serie is dat de kandidaten zelf een belangrijk deel van hun avonturen filmen – zo krijgen de tv-kijkers een inkijkje in de persoonlijke ervaringen en beleven ze hun avonturen van dichtbij mee. Van de kandidaten wordt verwacht dat ze ook zelf opnames maken en ze worden daarbij gecoacht door professionals.

De opnamen vinden eind van de zomer plaats in zowel Nederland als Denemarken. De selectie van kandidaten is inmiddels gestart, maar aanmelden kan nog op https://www.camp-to-go.nl/tv/