NIEUW KAMPEER TV-PROGRAMMA OP RTL4

MET JOU IN DE HOOFDROL!

Doe mee met Camp-to-Go en meld je aan voor 10 september!

VANAF 28 NOVEMBER ELKE ZATERDAG OP RTL4

Kamperen is genieten! Van de gezonde buitenlucht, van avonturen in de omgeving en van elkaar. Ontdek de vrijheid met Camp-to-Go: vanaf zaterdag 28 november kun je acht weken meegenieten van een nieuw kampeer tv-programma op RTL4 en… misschien ben jij wel een van de hoofdrolspelers!

Camp-to-Go is ánders. Héél anders en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. In acht afleveringen laten we 24 gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte kampeervakantie op een van de Nederlandse campings (geselecteerd door ACSI en ANWB) en op camperplekken (via de NKC, Europa’s grootste camperclub), om te ervaren hoe leuk het campingleven is tijdens de Nederlandse zomer. Een deel van de tv-beelden in het programma wordt ook door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijker van binnenuit de kampeerervaringen kan meebeleven.
Doe je mee?

EEN HEEL WEEKEND LANG!

Wat staat je te wachten als deelnemer aan het nieuwe tv-programma? Een heel weekend lang kamperen! Dat doe je in een nieuwe caravan, vouwwagen, kampeerauto of (dak)tent en die haal je zélf op bij de dealer. Daar krijg je instructies van Mister-Camping Sander Janson en vervolgens vertrek je naar de voor jou geselecteerde sterrencamping – of camperplek. Daar start Het Grote Genieten. Samen, of met je gezin. En tijdens het lange weekend film je ook zelf, zodat de tv-kijkers straks kunnen meegenieten van jouw kampeerbelevenissen. Na afloop word je geïnterviewd over je ervaringen en ook dat nemen we natuurlijk mee in het tv-programma dat acht weken lang wordt uitgezonden bij RTL4.

AANMELDEN VOOR 10 SEPTEMBER!

Voor dit programma zijn we met spoed op zoek naar avonturiers die deze zomer nog een lang weekend in Nederland op stap willen. Dat doe je in de nieuwste caravan, vouwwagen, camper of (dak)tent – die regelen wij voor je. De tv-opnamen staan gepland op de laatste twee weekends van augustus en de eerste twee weekends van september 2020.

Ben je enthousiast om de hoofdrol te spelen in een nieuw kampeer-tv-programma, samen met je gezin, je partner, je vriend of vriendin? Meld je dan voor 10 september aan. En omdat je – als je geselecteerd wordt – ook zelf filmopnames zult gaan maken voor het tv-programma, vragen we om jezelf alvast voor te stellen in een filmpje.

Wacht niet te lang, want de selectie is al begonnen…

Vul hiernaast je gegevens in en om alvast je videoskills te kunnen beoordelen, verzoeken wij je om een korte introductievideo (max 90 seconden) te sturen naar info@kampeerencaravan.nl. Bij voorkeur via Wetransfer.com of via een linkje naar je eigen YouTube-kanaal. 

MELD JE HIER AAN!

DISCLAIMER 

De deelnemers worden gekozen uit de kandidaten die het deelnameformulier volledig hebben ingevuld EN die een eigen introductievideo (max 90 seconden) hebben ingestuurd via Wetransfer of met een YouTube-linkje naar hun eigen YouTube-kanaal. De ingestuurde filmpjes worden uitsluitend intern gebruikt voor castingdoeleinden. De geselecteerde kandidaten worden persoonlijk benaderd via e-mail. 

Voortgang over het tv-programma wordt onder andere gecommuniceerd via de digitale Camp-to-Go nieuwsbrief. Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan altijd. Je gegevens (en filmmateriaal) worden uitsluitend opgeslagen bij KCI Nederlandse Vereniging voor de Kampeer & Caravan Industrie en niet verkocht/verhuurd of ter beschikking gesteld aan derden. Door je kandidaatstelling geef je ook aan akkoord te zijn met de toezending van de Camp-to-Go nieuwsbrief. Ingestuurde filmpjes van niet-geselecteerde kandidaten worden niet gebruikt en vernietigd door Camp-to-Go. 

Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

Altijd op de hoogte

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!