Primeur van LMC: de multifunctionele MODO

Caravanfabrikant LMC heeft de handen ineen geslagen met trailerbouwer Humbaur en dat heeft een even eenvoudig als revolutionair concept opgeleverd. De MODO is een perfecte combinatie tussen een aanhangwagen en caravan en daarmee geschikt voor zowel werk als sport en recreatie. 

De MODO kun je voor het eerst bewonderen op de Caravan Salon in Düsseldorf vanaf eind augustus. Samen met de specialisten van Humbaur bedacht caravan- en camperfabrikant LMC een volledig modulair systeem dat kan worden beschouwd als een blanco vel dat door iedereen zelf is in te vullen, geheel naar eigen wens. De MODO kan worden gebruikt als aanhangwagen om bijvoorbeeld koopwaar, bouwmaterialen of sportartikelen in te vervoeren. Tegelijkertijd kan de MODO worden omgetoverd tot een comfortabele slaap- en verblijfsruimte, met modulaire bouwstenen. Letterlijk bouwstenen, want elke module die je gebruikt om het interieur vorm te geven, heeft de afmetingen van grofweg een verhuisdoos. Met die blokken creëer je een keuken met wasbak, opbergruimte, zitgroep en bedden.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!