Klaar voor RTL4’s Camp to Go: Aflevering 3?

 

Rust, ontspanning en plezier aan de Deense kust

Hey kampeerliefhebbers! In de derde aflevering van Camp to Go – zaterdag 25 november om 17.00 uur bij @RTL4 – nemen we je mee op een avontuur met het gezin De Leeuw uit Utrecht. Ondanks de aanvankelijke weerstand tegen kamperen van vader de Leeuw, gaan ze de uitdaging aan met de TABBERT Booster caravan, die comfort en ruimte biedt voor het hele gezin. Ze kamperen op Skiveren Camping in Denemarken in de regio Nordjylland. De perfecte bestemming voor rust, ontspanning en sportieve inspanning.

Het gezin de Leeuw uit Utrecht

 

Het gezin De Leeuw uit Utrecht bestaat uit vader Sander (41), moeder Karina (39), hun zoon Samu (13) en dochter Nena (8). Sander heeft niet veel affiniteit met kamperen vanwege onaangename herinneringen aan kampeervakanties met zijn moeder en zus na de scheiding van zijn ouders. “Ik sliep met mijn zus in een tent. Toen ik de volgende dag wakker werd, dacht ik dat ik in mijn broek had geplast. Maar het bleek dat de tent lek was. Zulke ervaringen blijven je bij”, herinnert Sander zich.

Kamperen is voor Sander wel een uitdaging

 

Voor Sander is kamperen te primitief. “Op vakantie wil ik juist meer comfort dan thuis”, zegt hij. Aan de andere kant zijn zijn vrouw en kinderen dol op het campingleven. Karina’s moeder heeft een vaste plek op camping Bospark in Bilthoven, Utrecht. Karina en de kinderen gaan daar regelmatig naartoe. Sander stemt ermee in om met hun deel te nemen aan Camp To Go, in de hoop dat hij van gedachten verandert over kamperen en ontdekt dat het ook leuk kan zijn.

Een sportieve familie

 

Voetbal speelt een belangrijke rol in het gezin. Zowel Samu als Nena zitten op voetbal. Nena is zo getalenteerd dat ze zelfs wordt gevolgd door FC Utrecht. Sander is de coach van Nena’s team en speelt zelf ook nog in een vriendenteam. Sander en Karina zijn vaak samen te vinden in de sportschool. De De Leeuw-familie is dus zeer sportief. Sander hoopt nog steeds op een gezinsuitje om te gaan waterskiën. Bovendien houden ze van humor en nemen ze elkaar graag in de maling.

Op Vakantie met Tabbert Booster caravan: comfort en ruimte

De familie De Leeuw mocht op vakantie met de Tabbert Booster. Deze caravan biedt comfort en ruimte voor het hele gezin met slaapplekken voor vijf personen en een dak dat bestand is tegen hagel! 

Maak Kennis met de Tabbert Senara PLUS 490 TD

Tabbert heeft de opvolger al klaarstaan: de sportieve en moderne Senara PLUS 490 TD. Deze sportieve en moderne caravan is ontworpen met hoge ramen voor extra veel lichtinval. De caravan beschikt over een fotowand met achtergrondverlichting en de keuken is voorzien van een uitklapbaar keukenwerkblad. Bovendien is de “+” versie speciaal aangepast voor Nederland, met talrijke extra standaardopties die niet meer apart hoeven te worden besteld. De indeling is praktisch en sfeervol, perfect geschikt voor gezinnen, jong en oud, die klaar zijn om samen op avontuur te gaan!

Camping Skiveren

Familie de Leeuw bezoekt deze vakantie Camping Skiveren in de regio Nordjylland, Denemarken. De camping ligt in een mooie, beschermde en natuurlijk omgeving op steenworp afstand van een fijn zandstrand aan de Noordzee. De uitgestrekte duinen en prachtige bossen nodigen uit tot leuke en uitdagende activiteiten, waarbij de gevarieerde natuur de ideale omstandigheden biedt voor hardlopen, mountainbiken, fietsen en inspirerende wandelingen. De perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ontspanning aan de schitterende Deense kust.

De perfecte balans tussen rust en vertier op de camping

Camping Skiveren biedt zowel schaduwrijke als zonnige kampeerplaatsen die veel privacy hebben dankzij natuurlijke en aangelegde beplanting. Begin je dag met verse broodjes uit de campingwinkel en verken vervolgens de nabijgelegen natuurlijke schoonheid van het Skagerrak-gebied. Maar ook op de camping is genoeg te doen. Voor sportieve gasten is er een speciale fitnessruimte op de camping. Ook is er een sporthal met een multisportterrein en een kegelbaan. Als je liever wat rustiger aan doet, dan kun je aan de rand van het zwembad genieten van een verfrissend drankje met een goed boek in de hand. En voor wie zichzelf volledig wil verwennen, is er een sauna en whirlpool, evenals een verkwikkend dompelbad.

Ook aan de jongere kampeerders is gedacht

 

Het zwembad heeft een kleuterbad van 45cm diepte en in de sporthal is een binnenspeeltuin te vinden. Voor de jongere kampeerders organiseert het animatieteam tijdens schoolvakanties diverse leuke activiteiten, zoals knutselochtenden voor de kleintjes en regelmatige sporttoernooien en spelletjesmiddagen. 

Tip(s) van Sander

Sander heeft ook in deze aflevering een aantal tips. Zo noemt hij de Tradekar – Enduro EM515FL mover. Nooit meer worstelen met het manoeuvreren van je caravan met dit volautomatische, nieuwe rangeersysteem die geschikt is  voor caravans tot 2300kg.
Ook tipt hij de Adria Aviva caravan. Een serie moderne, lichtgewicht caravans met geïnspireerd ontwerp, veel functionaliteit en comfort.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

Deze aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 18 november, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling volgt direct erna, op zondagmorgen 19 november, rond 11.30 uur ’s morgens.

Wegens een technische storing was deze uitzending te zien op zaterdag 25 november en de herhaling op zondagmorgen 26 november. 

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Eerdere afleveringen (seizoen 1, 2 en 3) terugkijken doe je hier.