Tabbert viert 70-jarig Jubileum

Introductie Tabbert SENARA-serie

 

TABBERT viert zijn 70e verjaardag als voorloper in premium caravans. De rijke geschiedenis van het merk loopt sinds carrosseriebouwmeester Alfred Tabbert in 1953 de eerste IDEAL caravan onthulde. Vanaf die datum heeft TABBERT voortdurend geïnnoveerd. De erfenis van Alfred Tabbert leeft voort in de huidige TABBERT-caravans. Terwijl het merk stilstaat bij 70 jaar geschiedenis, blijft het ook gericht op innovatie en vooruitgang. Met een speciale jubileumplaat op de caravans van modeljaar 2024 wordt zowel het verleden als de toekomst gevierd.

Introductie Senara: een nieuwe standaard voor stijl en comfort

 

Van buitengewoon exterieur tot doordacht interieur

Ter ere van het 70-jarig jubileum introduceert TABBERT trots de SENARA-serie. Deze nieuwe serie belichaamt frisheid, elegantie en helderheid in één caravan. Met een verscheidenheid aan indelingen – in totaal zes stuks – biedt SENARA reizigers keuzes die passen bij hun behoeften en smaak.

SENARA onderscheidt zich met zijn eigentijdse autodesign en opvallende details. Het FoldXpand-achterpaneel biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook extra bruikbare ruimte binnenin. Binnenin wordt een doordacht spel van licht en schaduw gecombineerd met moderne lijnen en functionaliteit.

PANTIGA: innovatie en flexibiliteit voortgezet

PANTIGA, geliefd om zijn flexibiliteit en individualiteit, breidt uit met nieuwe indelingen om aan diverse behoeften te voldoen. De serie belichaamt TABBERT’s toewijding aan vernieuwing en multifunctionaliteit.

PANTIGA combineert stijl met functionaliteit door grote salonramen, baanbrekend chassisontwerp en doordachte interieurs. Deze uitbreiding versterkt de rol van PANTIGA als symbool van flexibiliteit en individualiteit.

Meer informatie over Tabbert vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.