CAMP TO GO – AFLEVERING 3

Er is er één jarig!

Tv-presentator Sander ontmoet Susan en haar drie zoons in de showroom en geeft haar een testcaravan mee voor een kampeervakantie. Hoe dat gaat bevallen zie je in de derde aflevering van het Camp to Go kampeer tv-programma (12 december, RTL4, 17u).

MANNENFAMILIE MET STOERE MOEDER

Susan Spenkelink (35) is pleegzorg begeleider in jeugdhulpverlening. Ze is een alleenstaande moeder en woont in Nijverdal, met haar zoons Lucas (bijna 9), Sven (6) en Floris (4): alle drie actieve jochies die dol zijn op crossen, klimmen, zwemmen, mountainbiken en survivallen. Maar zelf zit ze ook niet stil: obstacle runs, halve marathons… Hardlopen doet ze drie keer per week, maar ze zou het ’t liefst elke dag doen. Kampeerervaring heeft ze van huis uit: haar ouders hadden een vouwcaravan. Vroeger huurde ze met haar toenmalige partner nog wel ‘ns een kant-en-klaar ingerichte tent op de camping. En laatst heeft Susan met haar mannen een vakantie geboekt in een chalet op de camping. “Het leuke van vakantie is dat je weer ‘ns ergens anders slaapt, dat je veel buiten bent. Mijn ideale dag? Wat dacht je van met een zonnetje wakker worden, broodjes halen, ontbijten en dan lekker naar buiten, liefst bij het water.” Voor Camp to Go gaat dat ook gebeuren: met de caravan naar de recreatieplas van vijfsterren vakantiepark TerSpegelt bij Eersel, in de Brabantse Kempen. En daar vieren ze dan meteen de verjaardag van Lucas, die op de camping 9 jaar wordt. En natuurlijk eet Sander taart mee!

TWEE TWEEPERSOONSBEDDEN IN ÉÉN CARAVAN

Het is een hele mond vol: de Weinsberg CaraOne 390 PUH Edition HOT. Het bijzondere van deze caravan is het hefbed. Dat tweepersoonsbed zit verstopt in het plafond, boven de comfortabele rondzit. Boven kunnen twee personen slapen en als je de rondzit ombouwt tot tweepersoonsbed, dan kun je zelfs met vier personen op vakantie. Genoeg plek dus, voor Susan en haar zoons Lucas, Sven en Floris. Andere bijzonderheden aan de Weinsberg caravan is het polyester dak – dat biedt een betere bescherming tegen hagelbuien dan bijvoorbeeld een dak van aluminium. De caravan heeft een groot panoramaraam aan de voorkant – dat loopt zelfs helemaal door tot in de ronding van het dak en zorgt binnen voor veel lichtinval in het modern gestylde interieur. Er is warm water aan boord en de caravan heeft een toiletruimte met de mogelijkheid om te douchen. En onder de luifel is er natuurlijk volop plek voor een verjaardagsfeestje!

Meer weten over familiecaravans, over Weinsberg of over camping TerSpegelt? Klik op de linkjes!