Dit weekend op tv:
Met een bijzondere caravan naar een prijswinnende camping!

Aanstaande zaterdag (24 dec, 17u) en zondag (25 dec, 11.30u) maak je kennis met Roel en Annemiek Grandia, die met hun drie kinderen op vakantie gaan. TV-presentator Sander Janson verrast ze met een wel héél bijzondere Knaus-caravan…

Dit weekend volgen we Roel en Annemiek Grandia: echte kampeerders in hart en nieren, maar wel altijd met de tent. Ze houden van avontuurlijke vakanties, maar ook van spelletjes zoals badmintonnen en bordspelletjes. Enne: trouwe fans, want ze kijken altijd met het hele gezin naar Camp to Go op tv, om nieuwe ideeën op te doen. En voor Sander Janson, want die volgden ze ook al toen hij het programma Campinglife presenteerde. Naast Roel en Annemiek bestaat het gezin ook nog uit Freek, Niels en Katja. Dat wordt dus een dolle boel als ze straks op stap gaan, want waarmee stuurt Sander ze op kampeervakantie?

Op stap met de Knaus Deseo

Nou: ze gaan op vakantie met de Knaus Deseo, een pláátje van een caravan. En ook nog een heel bijzondere want hij heeft een zelfdragende constructie. Dat komt door de FibreFrame‐technologie die Knaus zelf heeft ontwikkeld en waardoor een heel robuuste caravan ontstaat. Maar er is nog méér bijzonder aan deze caravan, want kijk even naar die enorme achterklep: dan zie je meteen dat er een complete surfuitrusting, twee mountainbikes of zelfs of twee motorfietsen mee op vakantie kunnen – gewoon bínnen! En verder is het natuurlijk een volwaardige caravan, met een keuken, toilet en een lekkere zitgroep waar je een bed van kunt maken. En ga je nou met z’n viertjes op vakantie, dan kun je een extra hefbed bestellen – die zit hier dan in het plafond verstopt, en trek je zó naar beneden. De Deseo weegt 1.320 kilo en je mag ‘m beladen tot 1.500 of zelfs 2.000 kilo – dat komt door die robuuste tandem-as, met die mooie lichtmetalen wielen.

Camping De Kleine Wolf

Op camping De Kleine Wolf is het elke dag vakantie! De vijfsterrencamping ligt in het Overijsselse Vechtdal en is in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar en ook dit jaar (2022) mogen ze die titel dragen. De Kleine Wolf is een echte gezinscamping met prachtige kampeerveldjes die bijna allemaal een eigen speeltuintje hebben. De camping beschikt over binnen- en buitenzwembaden met glijbanen, een dierenweide, een indoor speelparadijs en het dol-enthousiaste animatieteam zorgt dat er altijd van alles te doen is, tot en met theatershows waar de kleintjes ademloos naar kunnen kijken. Bij de Kleine Wolf zijn er moderne sanitairgebouwen met speciaal kleutersanitair, er zijn zelfs familiebadkamers, een aparte hondendouche en wat dacht je van een bubbelbad met sterrenhemel? Maar er zijn ook volop plaatsen met luxe privésanitair op De Kleine Wolf. En als je zelf geen tent, caravan, camper of vouwwagen hebt? Dan huur je gewoon een trekkershut, een bungalow of een luxe glamping-accommodatie op de camping. Ook leuk als opa en oma een paar dagen op visite komen!

Zaterdag (en zondag) bij RTL4!

Sander Janson verrast de familie Grandia thuis, om even kennis te maken, en hij laat ze zien met welk kampeermiddel ze op stap mogen. Je ziet het aanstaande zaterdag 24 december, om 17u bij RTL4. Of in de herhaling, op zondag 25 december, omstreeks 11.30u, ook op RTL4.