T@b caravans

Het caravanmerk T@B uit het Duitse Jandelsbrunn maakt deel uit van de KnausTabbert groep. Het druppelvormige retro-caravannetje wordt in 2001 geïntroduceerd en ontpopt zich meteen als publiekslieveling. Het is een van de meest trendy caravans op de markt en door z’n karakteristieke vintage vormgeving heeft de caravan inmiddels een flinke cultstatus bereikt.

T@b -offraod interiorIn de loop der jaren is de T@B iets gemoderniseerd, maar zonder z’n oorspronkelijke uitstraling te verliezen: het design staat als een huis. In 2016 wordt de bekende druppelvorm iets aangepast om wat meer stahoogte en bergruimte te creëren. In de loop der jaren is er naast de 320 is ook een grotere uitvoering in het leven geroepen: de 400-serie.

CARAVANMODELLEN

Het oer-model van de T@B wordt gevormd door de 320-serie. Die is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, de Basic, de Metropolis, de Offroad en de Mexican Sunset – elk met een eigen uitstraling, ook van binnen. Stuk voor stuk zijn het compacte caravans met een lengte van 3.40 meter. Naast de ‘gewone’ T@b is er ook de stoere versie: de 320 OffRoad, met een zogenaamde Colorkit en ‘outdoor’-details. Verder staat er ook een grote uitvoering in de showrooms: de T@B L 400 TD. Deze is leverbaar in dezelfde drie uitvoeringen als de 320 RS. De ‘400’ heeft beduidend meer leefruimte, met een vastbed achterin en een schuine zithoek in de voorkant van de caravan.

Meer info: www.tabme.de
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu