Voor elk avontuur de perfecte indeling

Crosscamp ontwikkelt 3 nieuwe Camper Vans

Crosscamp, een voorloper in flexibele reisvoertuigen, heeft groots nieuws te delen. Met trots introduceren ze niet één, niet twee, maar drie gloednieuwe camper van modellen. Met de Crosscamp Flex 541, Crosscamp FULL 600 en Crosscamp FULL 640 heeft Crosscamp een indrukwekkende reeks modellen samengesteld die aan ieders reisbehoeften voldoet.

Crosscamp Flex 541: allround kampioen flexibiliteit en comfort

Het Crosscamp Flex 541 model is het summum van multifunctionaliteit en dagelijks gebruiksgemak. Ontworpen op basis van de Opel Movano, biedt deze innovatieve camper van een scala aan mogelijkheden voor zowel avontuurlijke buitensporters als stadsbewoners. Met zijn compacte formaat van slechts 5418 millimeter past hij gemakkelijk in de meeste parkeerplaatsen, steden en smalle wegen. Een modulair meubelconcept zorgt voor comfortabele zit- en slaapruimte, terwijl er ook ruimte is voor sportuitrusting en bagage. De Flex 541 biedt ondanks zijn compacte afmetingen ruimte aan maximaal vier personen en is met 14 verschillende lay-outopties een meester in aanpassing.

Innovatief ontwerp voor slaap- en zitcomfort

 

Het interieur van de Flex 541 biedt niet alleen ruimte, maar ook comfort. De cabine biedt draaibare stoelen met armleuningen en handige opbergmogelijkheden. De slaapruimte is flexibel dankzij een slimme slaapbank die kan worden opgeklapt en bevestigd aan de zijwand. Hierdoor ontstaat een ruim tweepersoonsbed van 2,0 meter lang en 1,33 meter breed. Voor nog meer slaapcomfort is er zelfs een matrastopper beschikbaar als Crosscamp Custom Part.

Een badkamer die de normen overstijgt

 

Ondanks zijn compacte formaat, heeft de Flex 541 zelfs een flexibele badkameroplossing. Het flexibele douchescherm kan worden vervangen door een vierdelige kast voor extra opbergruimte, of zelfs een inbegrepen solar-douche voor warm water zonder energieverbruik.

Crosscamp FULL 600 en FULL 640: comfort en opbergruimte in overvloed

 

De Crosscamp FULL 600 en FULL 640 modellen leggen de nadruk op ruimte en comfort. Beide modellen beschikken over klassieke indelingen en slimme opbergoplossingen, met een zitgedeelte, keuken en badkamer en bieden een geweldige leefruimte voor lange reizen. De FULL 600 heeft een dwars geplaatst tweepersoonsbed, terwijl de FULL 640 uitgerust is met lengte-eenpersoonsbedden voor meer flexibiliteit.

Optioneel pop-up dak voor extra slaapruimte

 

Voor wie nog meer slaapruimte nodig heeft, biedt Crosscamp een optioneel klapdak voor alle modellen. Dit voegt extra slaapplaatsen toe en verandert de camper in een stijlvolle familie-van voor gezinnen en avonturiers die het meeste uit hun reizen willen halen. Het zwarte klappdak integreert naadloos in het ontwerp en biedt ruime hoofdruimte, terwijl het extra comfortabele slaapplaatsen biedt.

Ontwerp je eigen camper van met custom parts

 

Naast de uitgebreide standaarduitrusting, biedt Crosscamp ook een scala aan custom parts voor nog meer personalisatiemogelijkheden. Van opberglades tot handige haken, deze aanvullende accessoires helpen u om uw camper nog beter aan te passen aan uw behoeften.

Meer informatie over Crosscamp vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.