Stijlvolle Innovatie ‘Born to be a Laika’

Kosmo serie in volledig vernieuwd en modern jasje

 

De opwindende evolutie van Laika’s Kosmo serie heeft plaatsgevonden en het resultaat is verbluffend. Deze volledig vernieuwde generatie, ontworpen met de hulp van GFG Style, markeert een nieuwe mijlpaal in kampeerauto’s. De Kosmo serie is niet zomaar vernieuwd, maar opnieuw gedefinieerd als een uiting van Italiaanse stijl en innovatie, en wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende ontwerp, nieuwe modellen en verfijnde interieur.

Een nieuwe generatie, helemaal Kosmo

 

De nieuwe Kosmo generatie is geboren uit een samenwerking tussen Laika en GFG Style, de meesters van autodesign. Het resultaat is een serie kampeerauto’s die zowel moderne elegantie als functionele innovatie belichamen. Twee reeksen, één geest: de Kosmo L halfintegralen (L 319, L 409, L 412 DS) en Kosmo H integralen (H 1319, H 1409). Er zijn in totaal vijf verschillende modellen om uit te kiezen.

Uitzonderlijk ontwerp

 

De buitenkant van de nieuwe Kosmo generatie is een waar kunstwerk. De eenheid van de bestuurderscabine en het woongedeelte wordt subliem belichaamd door een eendelige glasvezel kap die naadloos in het ontwerp overgaat en een prachtig panoramisch uitzicht geven. Met zijn kenmerkende honingraat grille en krachtige Ledlampen aan de achterkant, straalt de Kosmo karakter en individualiteit uit. De opvallende zwarte en witte elementen, gecombineerd met het grafische patroon, creëren een onvergetelijke look.

Verfijnd interieur met maximale comfort

 

Binnenin de nieuwe Kosmo onthult zich een evenzo verfijnd interieur. Dankzij de samenwerking met GFG Style, heeft het interieur een modern, fascinerend en eigentijds gevoel. Het gebruik van hoogwaardige materialen en kleurcontrasten geeft elke ruimte een gevoel van vrijheid en persoonlijkheid. Het meubilair in “Forest Green & Stone Grey” hout is doordacht ontworpen om maximaal comfort te bieden, met slimme opbergoplossingen en een aangename ambiance.

Nieuwe technologie zorgt voor optimaal comfort

De nieuwe Kosmo generatie belooft niet alleen een opvallende stijl, maar introduceert ook vernieuwde constructiedelen met hoogwaardige isolatie, zoals Styrofoam XPS met hoge dichtheid, en materialen zoals multiplex, glasvezel, stronglite aluminium en technisch textiel voor zijwanden en dak. Deze constructie behoudt zijn structuur en dikte, maar omvat hagelbestendige glasvezelbekleding voor het dak, terwijl aluminium buitenhoeken en een glasvezel kap en grille worden gecombineerd met kunststof bumpers en accessoires. De Kosmo biedt een Premium XL woonruimtedeur, optimale ventilatie via een panoramisch dakluik, ultravlakke ramen en veiligheidsopties zoals dubbele sloten. Dit vertegenwoordigt een ingrijpend vernieuwd ontwerp dat de eigen essentie van het gamma behoudt.

Met geïntegreerde verlichtingssystemen, gemakkelijke toegang tot elektrische voorzieningen en een scala aan verwarmingsopties, is elke reis in een Kosmo een luxe ervaring. Truma Combi verwarming/boilersystemen, een slim controlesysteem en ruime watertanks zorgen ervoor dat reizigers kunnen genieten van een ongeëvenaarde reiservaring.

De toekomst van kampeerauto’s is hier

Met de introductie van de nieuwe Kosmo generatie heeft Laika niet alleen een serie kampeerauto’s opnieuw ontworpen, maar een nieuwe standaard gezet voor stijl, innovatie en comfort. Het samenspel van Italiaanse design en geavanceerde technologie maken de Kosmo tot een toekomstgerichte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar het beste van beide werelden.

Meer informatie over Laika vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.