Ervaar de toekomst van camperreizen

Nieuwe indeling voor de Carado T457

Ben je op zoek naar avontuur en comfort in één? Zoek niet verder, want Carado heeft het sluitstuk van de nieuwe generatie semi-integraal campers onthuld: de T457. Met slimme aanpassingen, flexibele indelingsopties en aandacht voor comfort tilt Carado de reiservaring naar een hoger niveau. Laten we eens kijken naar wat deze nieuwe toevoeging te bieden heeft voor avontuurlijke reizigers.

Next Level Reizen

De T457 is het bewijs van Carado’s Next Level-aanpak. Met aandacht voor elk detail heeft Carado veranderingen doorgevoerd die een groots effect hebben op de nieuwe indeling van de T457. Deze subtiele aanpassingen maken de reis niet alleen praktischer, maar creëren ook een warme en gezellige leefruimte. Julian Manz, Managing Director van Carado, benadrukt het belang van deze veranderingen: “We streven naar een hoger niveau van functionaliteit en gezelligheid, iets waar onze klanten op vertrouwen.”

Flexibele allrounder met geavanceerde opties

 

De T457 is standaard uitgerust met een krachtige Fiat 2.2 Multijet-motor met 140 pk. Met een totale lengte van 7,59 meter en een breedte van 2,52 meter biedt de camper een aanpasbaar interieur met geavanceerde functies voor elke situatie. De interieurhoogte van 2,10 meter benadrukt het comfort tijdens het reizen.

Wat de T457 echt opmerkelijk maakt, is zijn slimme zitopstelling. Vergelijkbaar met het T459-model, heeft de T457 een comfortabele bank-couch zitgroep met twee banken tegenover elkaar aan de lange zijden. Deze banken kunnen moeiteloos worden omgevormd tot zitplaatsen voor onderweg. Bovendien biedt het grote tafelblad in dit gebied veelzijdigheid en kan het indien nodig worden weggeklapt om ruimte te besparen.

Geniet van ruimte en functionaliteit

 

De T457 heeft niet alleen een slimme zitindeling, maar biedt ook een ruime badkamer die wordt gescheiden door een handige schuifdeur van het slaapgedeelte. Hier vind je schuine eenpersoonsbedden in de lengterichting, wat zorgt voor extra bewegingsvrijheid. De schuine keuken is voorzien van een 2-pits gasfornuis met elektrische ontsteking en een ruime koelkast van 98 liter voor al je etenswaren. Wat betreft elektronica, zijn er vijf 230V stopcontacten en vier USB-aansluitingen beschikbaar om je apparaten op te laden.

Betaalbare luxe

Carado biedt de standaard T457 aan vanaf €85.290. Voor degenen die op zoek zijn naar extra’s, is er het pro-pakket voor €2.600 en het pro+ pakket voor €5.900.

Meer informatie over Carado vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.