Luxe, Stijl en Comfort Gecombineerd

Ontdek de nieuwe Laika Kreos Integraal

De nieuwste toevoeging aan Laika’s line-up, de nieuwe Kreos Integraal, brengt luxe, stijl en comfort naar nieuwe hoogten. Met een gedetailleerd ontwerp en geavanceerde technologieën, is de Kreos H 5109 het vlaggenschip van de serie en staat het bekend om zijn onderscheidende kenmerken. Dit campermodel belichaamt een perfecte balans tussen Italiaanse stijl en moderne innovatie, resulterend in een unieke kampeerauto die zelfs de meest veeleisende reizigers zal aanspreken.

De nieuwe Kreos H 5109, geperfectioneerd tot in detail

Na twee jaar van grondig onderzoek en toegewijde inspanningen, presenteert Laika met trots de nieuwe Kreos H 5109, automotive design in de wereld van kampeerauto’s. Het resultaat van een samenwerking tussen Laika en GFG Style, deze integrale kampeerauto is ontworpen om de grenzen van luxe en stijl te verleggen. Met een focus op design, is de H 5109 tot in het kleinste detail geperfectioneerd.

Stijlvolle details die opvallen

 

Eén blik op de nieuwe Kreos H 5109 en het is duidelijk dat dit geen gewone kampeerauto is. De glasvezel honingraat design grille is het hoogtepunt van het exterieurontwerp, en het is niet alleen een visueel pronkstuk, maar belichaamt ook de toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Het verfijnde full-LED verlichtingssysteem en geoptimaliseerde aerodynamische vormen dragen bij aan de algehele uitstraling en prestaties van de kampeerauto.

Interieur van elegantie en comfort

Het interieur van de Kreos H 5109 is net zo indrukwekkend als het exterieur. De bestuurderscabine is volledig opnieuw ontworpen om zowel aantrekkelijk als ergonomisch te zijn. Met zacht aanvoelende kunststof en eco-leren elementen, voelt het interieur verfijnd en comfortabel aan. Innovatieve functies zoals tabletstandaarden en USB-stopcontacten zorgen ervoor dat reizigers altijd verbonden kunnen blijven terwijl ze onderweg zijn.

Geavanceerde technologie voor optimaal comfort

Naast het oog voor design, biedt de Kreos H 5109 geavanceerde technologieën voor een ongeëvenaarde reiservaring. Het ALDE-verwarmingssysteem zorgt voor de ideale temperatuur aan boord, ongeacht het seizoen. Bovendien biedt het elektrisch bediende hefbed dat volledig is geïntegreerd in het plafond, hetzelfde comfort als een luxe slaapkamer. De ruime indeling van het interieur, inclusief een complete keuken en een elegante badkamer, biedt reizigers het gemak van thuis, waar ze ook gaan.

Een nieuwe manier van reizen

Met de Kreos H 5109 heeft Laika een nieuwe standaard gezet voor luxe kampeerauto’s. Dit model belichaamt de kernwaarden van Italiaanse stijl, vakmanschap en innovatie. Of het nu gaat om het prachtig vormgegeven exterieur, het verfijnde interieur of de geavanceerde technologie, de Kreos H 5109 biedt een unieke en buitengewone reiservaring. Kies voor stijl, comfort en innovatie – kies voor de nieuwe Kreos Integraal.

Meer informatie over Laika vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.