Comfortabel kamperen in stijl

Sprite ontwikkelt nieuwe Cruzer serie

Kamperen is populairder dan ooit en degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke kampeerervaring zullen enthousiast zijn over de nieuwste aankondiging van Sprite. Met hun geheel nieuwe Cruzer-serie heeft Sprite de lat nog hoger gelegd voor comfort en design in de wereld van caravans.

Een frisse wind in de wereld van caravans

 

Wat maakt de nieuwe Cruzer-serie zo bijzonder? Laten we eens duiken in de details. Voor het komende jaar heeft Sprite een grondige vernieuwing doorgevoerd in de Cruzer-serie. Het begint met een nieuw frontontwerp, gecombineerd met een strakke buitendecoratie. Deze serie staat bekend om zijn uitgebreide standaarduitrusting en prachtige design. Met deze nieuwe updates wordt de lat nog hoger gelegd.

Voor- en achterkant van de Sprite Cruzer 475

Ruimte en luxe geïntegreerd

 

Een opvallende verandering is de toename van de breedte van de meeste Cruzers naar 2,28 meter. Dit zorgt voor een ruimtelijker effect aan de binnenkant en een nog comfortabelere leefruimte. De “wide bodies” blijven echter 2,44 meter breed, wat betekent dat er voor elk wat wils is, afhankelijk van de voorkeur voor ruimte en wendbaarheid.

Interieur (van voor naar achter) van de Sprite Cruzer 550

Een interieur dat indruk maakt

 

Het interieur van de Cruzer serie is volledig gemoderniseerd en opnieuw ontworpen. De nieuwe stoffering, een harmonieuze combinatie van gordijnen en gestoffeerde panelen, zorgt voor een frisse uitstraling. Luxe is het sleutelwoord hier, met de vervanging van de oude combi cassettes en vitrage door de elegantere Horrex rollo’s. Het meubilair heeft ook een make-over gehad met een nieuwe kleurstelling die hout, antraciet en wit combineert. De keukens zijn aangepast en voorzien van handige functies, zoals een brede besteklade en nieuwe kranen. Overal vind je nieuwe tafel- en werkbladen, evenals prachtige keuken achterwanden die de ruimte een eigentijdse uitstraling geven. De badkamers zijn ook niet vergeten, met moderne meubels en strakke wastafels die een vleugje luxe toevoegen aan het kampeerverblijf.

Badkamer in de Sprite Cruzer 475

Slimme veranderingen in de standaarduitrusting

 

Wat betreft de standaarduitrusting heeft Sprite enkele slimme wijzigingen doorgevoerd. Het Swift Command systeem heeft plaatsgemaakt voor nieuwe mogelijkheden en is vervangen door de 133 liter Dometic Slimline koelkast, die in elke Sprite Cruzer te vinden is. Deze upgrade heeft geleid tot aanpassingen in de indelingen van de caravans. Hierbij heeft Sprite ook gekeken naar verdere verbeteringen, zoals de afmetingen van de bedden die nu in de meeste indelingen zijn verlengd en verbreed. Sommige indelingen bieden zelfs bedden van indrukwekkende 150 cm breedte. Hallo extra slaapcomfort! 

Interieur (van voor naar achter) van de Sprite Cruzer 475

Indelingen voor iedere kampeerder

 

De Cruzer serie wordt gepresenteerd in 6 verschillende indelingen, variërend van twee- tot vierpersoonsconfiguraties, met enkele en tweepersoonsbedden. Wat betreft het sanitair, kunnen kampeerders rekenen op ruime badkamers met aparte doucheruimte. De standaarduitrusting blijft op een zeer hoog niveau en biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze kampeerervaring.

Mondial Serie: Een strakke mix van stijl en functionaliteit

Naast de opwindende Cruzer serie biedt Sprite ook de Mondial serie aan, die bekend staat om zijn uitgekiende standaarduitrusting en strakke ontwerp. Ook deze serie krijgt een upgrade met nieuwe gordijnen en een toevoeging van de populaire eindkeuken indeling uit de Alpine Sport.

Interieur (van achter naar voren) van de Sprite Mondial 370
Interieur (van voor naar achter) van de Sprite Mondial 370
Interieur (van voor naar achter) van de Sprite Mondial 470

Op weg naar de toekomst van kamperen

 

Ben je al enthousiast? Goed nieuws! De nieuwe caravans zijn vanaf eind juli te bewonderen in de showroom. De prijzen voor deze luxe caravans beginnen bij €28.395,- voor de Mondial SE en €36.595,- voor de Cruzer SR. Dat is een all-inclusive prijs dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten voor het rijklaar maken.

Sprite biedt tot 10 jaar garantie op vochtinwerking, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit van hun producten.

Meer informatie over Sprite vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.