Van Compacte Indelingen tot Revolutionaire Ontwerpen

Bekijk het camperaanbod van WEINSBERG

Net voor de zomervakantie presenteerde KNAUS TABBERT haar kampeermodellen voor 2024 voor hun merken Knaus, Tabbert en Weinsberg. Ben je klaar om op avontuur te gaan in stijl en comfort? De nieuwste campers van WEINSBERG brengen een frisse wind in de wereld van reizen op wielen. Met innovatieve ontwerpen, slimme functionaliteiten en een oogverblindende stijl, belichamen de nieuwe WEINSBERG campers de essentie van modern camperleven.

Productinnovaties WEINSBERG modeljaar 2024
CUV
Campers
Buscamper

WEINSBERG CUV

 

X-Cursion CUV: comfortabel en stijlvol op weg

 

De X-Cursion CUV, een perfecte combinatie van gestroomlijnd ontwerp en ruime functionaliteit, is een ware blikvanger op de weg. Gebaseerd op het Volkswagen T6.1 chassis, introduceert deze camper een nieuw niveau van authenticiteit en doordacht design. 

Het interieur ademt gezelligheid met houten accenten en warme kleuren. Twee indelingen, 500 LT en 500 MQ, bieden slimme oplossingen voor efficiënt gebruik van ruimte. Van draaibare badkamers tot slimme zitbanken die veranderen in comfortabele bedden, de X-Cursion CUV is een veelzijdige metgezel voor avonturiers die niet willen inleveren op comfort.

WEINSBERG campers

 

CaraSuite/CaraLoft: meer variatie en plezier

 

De nieuwste uitbreidingen van de CaraSuite en CaraLoft modellen brengen variatie in camperleven met zes nieuwe indelingen. Hiermee biedt WEINSBERG een frisse wind van afwisseling en mogelijkheden voor elke kampeerliefhebber. 

Een wereld van opties
 

Voor de CaraLoft-reeks zijn er vier nieuwe indelingen beschikbaar: de 550 MG, 550 MF, 600 MEG en 650 MEG. De CaraSuite-reeks wordt compleet gemaakt met de indelingen 550 MG en 650 MF. Dit betekent dat je nu kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden om je kampeerervaring op maat te maken.

Compact, maar compleet
 

Een opvallend kenmerk van deze uitbreidingen zijn de compacte modellen, zoals de 550 MG en 550 MF. Met een totale lengte van minder dan zes meter bieden ze verrassend veel ruimte en functionaliteit. Neem bijvoorbeeld de CaraSuite 550 MG, die met zijn ultracompacte afmetingen toch comfortabele zit- en slaapplaatsen biedt voor vier personen. Het neerklapbare bed boven het centrale zitgedeelte is een handige en ruimtebesparende functie.

Ruimtebesparend, ergonomisch ontwerp
 

De nieuwe 600 MEG indeling van de CaraLoft is een meesterwerk van ruimtebesparend en ergonomisch ontwerp. Met een flex badkamer die perfect is voor dagelijks gebruik, ben je verzekerd van comfort zonder concessies te doen aan de binnenruimte. Deze indelingen bewijzen dat grootte niet altijd de maatstaf is voor veelzijdigheid en gemak.

Krachtige prestaties en standaard voorzieningen

Onder de motorkap leveren de nieuwe WEINSBERG CaraLoft en CaraSuite uitbreidingen krachtige prestaties. Standaard uitgerust met een 130 pk voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak, bieden ze een soepele en efficiënte rijervaring. Voor wie meer vermogen nodig heeft, is er de optie van een 155 pk aandrijving en een automatische versnellingsbak.

Airconditioning in de cabine, cruise control en een Ford audiosysteem zijn standaard in alle WEINSBERG campers die op een Ford Transit chassis zijn gebaseerd. Dit betekent dat comfort en gemak hand in hand gaan met de prestaties van deze kampeervoertuigen.

WEINSBERG buscamper

 

CaraLife 630 LQ: de toekomst van Van Life 

Voor de jonge en actieve reizigers heeft WEINSBERG de CaraLife 630 LQ ontworpen – een buscamper die puur comfort en ontspanning belichaamt. Met een aanpasbaar exterieurdesign, een Fiat Ducato chassis, optioneel motorvermogen en de nieuwste assistentiesystemen, brengt deze camper niet alleen creativiteit en comfort, maar ook gemoedsrust tijdens je reizen.

Slimme indeling en innovatieve functies

Het interieur van de CaraLife 630 LQ barst van creativiteit en slimme functionaliteiten. Neem bijvoorbeeld het dwarsbed achterin, dat niet alleen een comfortabele slaapplek biedt, maar ook kan worden omgetoverd tot een bank, een medialounge of zelfs een tv-stand met de optionele 32-inch televisie in de ingang. Deze veelzijdigheid maakt van de CaraLife een ruimte die zich aanpast aan jouw behoeften.

Unieke Keuken en Badkameroplossingen
 

De keuken van de CaraLife is niet alleen een functionele ruimte, maar ook een showcase van slimme ontwerpkeuzes. Met een L-vormige opstelling aan de voorkant en handige details zoals een barcompartiment en uitneembare manden voor glazen en flessen, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om maaltijden te bereiden onderweg.

En dan is er de badkamer. Hier hebben de ingenieurs van WEINSBERG opnieuw hun innovatieve denken laten zien. De douche bevindt zich in het midden van de buscamper, slim ingebouwd in de vloer onder een verstelbare tafel. Een opvouwbare douchecabine van textiel zorgt voor privacy en gemak, terwijl een draagbaar toilet het voertuig zelfvoorzienend maakt, zelfs buiten de gebaande paden.

OWN: unieke stijl voor de eigenzinnigen

Voor diegenen die een persoonlijk statement willen maken, introduceert WEINSBERG de OWN-afwerkingslijn. Met een gedurfd ontwerp en op maat gemaakte opties, kun je jouw CaraCompact [PEPPER] model op een geheel nieuwe manier personaliseren. Van het krachtige radiatorrooster tot de glanzende metalen wielen, je camper zal echt uniek zijn en jouw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Meer informatie over WEINSBERG vind je hier. Een dealer in jouw omgeving vind je in de dealerlocator.