Easy Caravanning vouwwagens

Easy Caravanning is een nieuw Nederlands merk dat in 2019 de Take-Off introduceerde: een cross-over tussen de vouwwagen en de compacte caravan. Het merk is gevestigd in het Brabantse Boxtel en is een zusje van Holtkamper dat ook onder Easy Caravanning valt.

De Take-Off is anders dan alle tenttrailers en valt op door het eenvoudige opzetmechanisme: je trekt de klep omhoog en hij staat. De tenttrailer is compact, licht in gewicht en uiterst handzaam met een vrij zicht naar achteren tijdens de reis. Door z’n gewicht is de Take-Off geschikt voor de allerkleinste personenauto’s en elektrisch aangedreven auto’s net als bij vouwwagens voel je niet dat de tenttrailer achter de auto hangt.

MODELLEN

De Take-Off is er in drie uitvoeringen die alleen verschillen qua luxe. Model Active is de instapvariant met 14 inch wielen en een witte kunststof wagenbak. Net als alle andere uitvoeringen kun je van de langsbanken een bed maken van 205×160 cm. De volgende stap is de Take Off Sport, met 15 inch wielen, schokdempers in plaats van torsievering, snelkoppelingen voor gas- en wateraansluitingen, een portable toilet, ventilatorverwarming en een uitneembare keuken. Topmodel Xcite wordt bovendien geleverd met zijwanden in een kleur naar keuze en is verder voorzien van AL-KO Big Feet uitdraaisteunen, stabilisatorkoppeling, bijpassende Karsten-luifel en een koelbox. De Take-Off is te zien bij diverse dealers in binnen en buitenland.

Meer info: www.easycaravanning.com
Klik hier voor de dealerlocator