Easy Caravanning vouwwagens

TAKE OFF CROSS-OVER

Easy Caravanning is een nieuw Nederlands merk dat in 2019 de Take Off introduceerde: een cross-over tussen de vouwwagen en de compacte caravan. Het merk is gevestigd in het Brabantse Boxtel en is een zusje van Holtkamper dat ook onder Easy Caravanning valt.

De Take Off is anders dan alle tenttrailers en valt op door het eenvoudige opzetmechanisme: je trekt de klep omhoog en hij staat. De tenttrailer is compact, licht in gewicht en uiterst handzaam met een vrij zicht naar achteren tijdens de reis. Door z’n gewicht is de Take Off geschikt voor de allerkleinste personenauto’s en elektrisch aangedreven auto’s net als bij vouwwagens voel je niet dat de tenttrailer achter de auto hangt.

MODELLEN

De Take Off is er in drie uitvoeringen die alleen verschillen qua luxe. Model Active is de eenvoudigste variant met 14 inch wielen en een witte kunststof wagenbak. Net als alle andere uitvoeringen kun je van de langsbanken een bed maken van 205×160 cm. De volgende stap is de Take Off Sport, met 15 inch wielen, schokdempers in plaats van torsievering, snelkoppelingen voor gas- en wateraansluitingen, een portable toilet, ventilatorverwarming en een uitneembare keuken. Topmodel Xcite wordt bovendien geleverd met zijwanden in een kleur naar keuze en is verder voorzien van AL-KO Big Feet uitdraaisteunen, stabilisatorkoppeling, bijpassende Karsten-luifel en een koelbox. De Take Off is te zien bij drie Tent Trailer Centers in Nederland: Boxtel, Emmen en Utrecht.

Meer info: www.easycaravanning.com
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!