In Camp to Go neemt Sander Janson elke week twee families mee naar een camping, ergens in Nederland – steeds met een ander kampeermiddel. Deze week kreeg je al een sneak preview van de campings én van de kampeermiddelen. In deze blog stellen we je voor aan de kandidaten van het kerstweekend. De aflevering zie je Eerste Kerstdag 17u op RTL4 en de herhaling op zondagochtend, Tweede Kerstdag, 11.30 uur.

Aflevering-6 speelt zich grotendeels af op vijfsterren familiecamping De Kleine Wolf en op de kleinschalige charmecamping De Rijnstrangen. De families gaan op stap met een Bürstner caravan uit de Premio-lijn en met twee campers: een compacte Crosscamp campervan en een halfintegraalcamper van Sun Living. En dit zijn de families:

Dit weekend stellen we jullie voor aan Ger en Liza van Balen. Na een lange carrière als loodgieter, waarvan de laatste jaren op kantoor, is Ger nu lekker met pensioen. Hij vindt het heerlijk om iets uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten. Maar hij heeft plechtig beloofd van de camper af te blijven. Liza fietst graag. Gewoon een normale stadsfiets, en dan stevig doortrappen. Even haar hoofd leegmaken. Tijdens corona zijn ze met veel sociale dingen gestopt en hebben ze ook hun camper verkocht, maar nu is het tijd om het gewone leven weer op te pikken. Met de Crosscamp-camper van Camp to Go belanden ze op camping De Rijnstrangen. Betekent dat, dat ze tóch weer voor een camper gaan kiezen? Of en hoe dat bevalt, zie je zaterdag 25 december bij Camp to Go op RTL4.

Familie De Groot-van der Ploeg gaat met z’n zessen naar vijfsterrencamping De Kleine Wolf. Moeder Kristie, vader Danny, dochters Sanne en Laura en zonen Bart en, zoals ze het zelf noemen, de kleine aap Tom. De De Grootjes vormen een sportieve familie: Kirstie tennist, Sanne hockeyt en de rest voetbalt. Behalve Tom natuurlijk, maar dat kan nooit lang meer duren. Qua sporten kunnen ze zich flink uitleven op vakantiepark De Kleine Wolf, want daar is van alles te doen. Overigens: de familie De Groot zijn ervaren kampeerders, want ze hebben zelf een caravan waarmee ze door Europa trekken. Ze kiezen hun bestemming uit op basis van wat ze willen gaan doen. Willen ze bijvoorbeeld raften, dan kiezen ze daar de vakantieregio op uit. De familie De Groot test de Sun Living camper, een halfintegraal met lekker veel slaap- en zitplaatsen. Maar of ze daar écht allemaal in passen?

Sytse van der Wal zien we ook al even in aflevering-6 van het populaire kampeer tv-programma, samen met zijn dochter Maxime – volgende week komen ze uitgebreider aan bod. In zijn vrije tijd is Sytse op het water te vinden: schaatsen, kanoën of dobberen in zijn eigen bootje. En als hij niet op het water is, dan is Sytse op reis. In een normaal jaar gaat hij zomaar 10 keer weg: van stedentrips tot kamperen en van Nederland tot Indonesië. Dochter Maxime’s grote passie is urban dance! En ze is er goed in: ze heeft zelfs meegedaan aan de World Championships of Performing Arts in Las Vegas! In het tv-programma bezoeken ze camping De Rijnstrangen en testen ze een Bürstner caravan. Benieuwd hoe dat bevalt?
Dat zie je zaterdag 25 december om 17 uur op RTL4. De herhaling is op zondag 26 december, 11.30 uur. Ook op RTL4.