Met iedereen een kletspraatje maken

“Als we met de tent weggaan, dan nemen we altijd wel een koelkastje mee”, zegt Jeffrey Kakiailatu, “maar dat is dan ook de enige luxe.” In het Camp to Go tv-programma belandt hij in het andere uiterste, want hij mag een luxe camper uitproberen. Te zien in aflevering 3 van het nieuwe kampeer tv-programma.

PRAATJE OP DE CAMPING

Jeffrey (44) Daan (12), Liv (9) en Juulz (3) vormen met z’n allen het Kakiailatu-gezin. Ze wonen in Gouda. Hij is accountmanager en dol op voetballen en skiën. Daan voetbalt in de tweede divisie, Liv doet aan wedstrijdturnen en Juulz houdt van filmpjes kijken op YouTube. Alle drie vinden ze trampolines leuk. Jeffrey kampeert al vanaf z’n 15e en ging toen zelfstandig met een tentje naar Texel en Renesse. En inmiddels heeft hij al vier keer gekampeerd met het gezin, in een zespersoons tent. “Lekker buiten zijn en de kids vermaken zich met zwemmen en buiten spelen. Daar heb je bijna geen omkijken naar. En als we met de tent weggaan, dan nemen we altijd wel een koelkastje mee, maar dat is dan ook de enige luxe. Ik vind het leuk om contact te maken – aan het einde van de vakantie ken ik eigenlijk iedereen wel op de camping. Ik hou ervan.”

LUXE FAMILIECAMPER

Jeffrey gaat een Dethleffs camper uitproberen met z’n gezin en ze gaan ermee naar vijfsterren familiecamping De Paal in het Brabantse Bergeijk. De Dethleffs Trend is een halfintegraalcamper waar je met het hele gezin mee op stap kunt. Met vijf personen zelfs, want deze camper is ook beschikbaar met vijf stoelen die allemaal met veiligheidsgordels zijn uitgerust. Slaapplaatsen zijn er ook volop: twee achterin op de enkele bedden, twee slaapplekken op het hefbed dat bij het woongedeelte uit het plafond zakt en twee extra plekken als je de dinette ombouwt tot bed. De Dethleffs camper heeft een aparte douche en een apart toilet en is verder heel compleet uitgevoerd met onder andere cruise control, airco in de cabine en dubbele airbags. Door het grote dakraam in de cabine valt veel daglicht binnen, waardoor de camper extra ruim lijkt. Ideaal om de fietsen mee te nemen: de grote garage in deze Dethleffs Trend.

Meer info over soorten campers vind je hier. Over Dethleffs hebben we een aparte pagina en hier is ook meteen de link naar vakantiepark Beerze Bulten.