Een nieuw seizoen van Camp to Go

We trappen af met de familie Brouwer in Denemarken

Zaterdag 4 november 17.00 uur is het zover: de start van een nieuw seizoen van Camp to Go op RTL4. In aflevering één maken we kennis met de familie Brouwer. Tijdens hun kampeeravontuur in Denemarken ontdekken zij dat kamperen een uitgelezen kans biedt voor de kinderen om belangrijke vaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen. Ze genieten met de Isabella Camp-let Passion vouwwagen van gezamenlijke activiteiten in de natuur en vieren bijzondere mijlpalen.

Maak kennis met de familie Brouwer

Het gezin Brouwer bestaat uit vader Theo (41), moeder Edith (39) en hun twee kinderen, de 9-jarige Dani en de 8-jarige Robin. Edith is werkzaam als onderwijzeres, terwijl Theo al 14 jaar als boswachter actief is. Voor Theo is het behoud van de natuur een passie. Hij voelt het als zijn taak om de natuur te beschermen en neemt zijn gezin dan ook graag mee de natuur in. Wandelen in het bos is één van hun favoriete activiteiten.

Belangrijke vaardigheden voor de toekomst

Voor Theo en Edith was deze vakantie een uitgelezen kans om hun kinderen belangrijke vaardigheden bij te brengen die hen in de toekomst van pas zullen komen. Thuis hebben de kinderen geen specifieke taken in het huishouden, maar op de camping was dat anders. “Tijdens het kamperen moeten we alles samen doen, van het opzetten van de tent tot afwassen”, legt Theo uit. Op de camping waren ze op elkaar aangewezen, wat het gezin als positief heeft ervaren. Hoewel Theo en Edith in hun werk veel met anderen bezig zijn, draaide het op vakantie vooral om hun gezin. Ze genoten van gezamenlijke activiteiten, vaak in de natuur, zoals klimmen in een klimpark of snorkelen. “Onze kinderen vonden het klimpark zelfs leuker dan Legoland”, voegt Theo toe.

Een extra bijzondere vakantie

De zomer van 2023 was voor de Brouwers extra bijzonder, want Theo en Edith vierden hun 20-jarig samenzijn en 10-jarig huwelijk. Om deze mijlpalen te vieren, waren ze al naar Griekenland geweest, maar de ervaring in het hotel viel tegen. “Met kinderen is kamperen ideaal. Op de camping hadden de kinderen hun vrijheid, terwijl ze in het hotel constant bij ons waren”, zegt Edith. Op de camping hebben de kinderen zelfs een diner bereid voor hun ouders.

Isabella Camplet Passion – Vouwwagen

De familie mocht deze vakantie op reis met de Isabella Camp-let Passion, een vouwwagen die comfort en natuur verenigt voor een onvergetelijke ervaring. In de gezellige slaapcabine wachtte een comfortabel koudschuimmatras, omringd door frisse ventilatie voor een goede nachtrust. De voortent is voorzien van geïntegreerde donkere gordijnen, zodat men kan genieten van koelte en ongestoorde nachten.

Ruimte en flexibiliteit voor gezinnen

Deze vouwwagen is ideaal voor gezinnen van vier, met maar liefst 18 m2 aan vakantiehuis en de mogelijkheid om uit te breiden naar wel 8 slaapplaatsen. De Camp-let Passion biedt de perfecte ruimte en flexibiliteit voor een gezin.

Vrijheid voor kookliefhebbers

Voor de liefhebbers van koken in de buitenlucht biedt de Camp-let Passion de vrijheid om buiten je eigen droomkeuken te creëren. Met de optie van een keukenluifel kun je genieten van extra beschutting en gemak tijdens het koken.

Camping DanCamp Nordsø

De familie Brouwer bezocht tijdens hun trip de camping DANCAMPS Nordsø. Een uitgestrekte camping die speciaal is ingericht voor gezinnen die er even tussenuit willen of onderweg zijn. De camping bevindt zich namenlijk op slechts 8 à 10 uur rijden van Nederland. Midden in de ongerepte natuur van de Deense Westkust en gelegen tussen de duinen op een smalle landstrook tussen de zee en het Ringkøbing Fjord.

Binnen enkele minuten op het Noordzeestrand

DANCAMPS Nordsø ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van het schilderachtige havenstadje Hvide Sande. Naast een voetbalveld op het eigen terrein beschikt de camping ook over een eigen subtropisch familiebad. De staanplaatsen zijn afgebakend en bevinden zich op velden die van elkaar gescheiden zijn door lage rozenstruiken. Het prachtige, ca. 80 meter brede strand ligt achter een hoge en brede duinenrij, waardoor je binnen enkele minuten op het Noordzeestrand staat.

Tip van Sander

In deze aflevering tipt Sander de innovatieve Knaus Yaseo, de zelfvoorzienende caravan voor elektromobiliteit. Met zijn slimme ruimteconcepten en lichtgewicht ontwerp werd deze caravan bekroond als de winnaar van de ANWB Caravan van het Jaar 2024 verkiezing. Een inspirerende keuze voor avontuurlijke gezinnen die vrijheid en comfort willen combineren tijdens hun reizen.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

De eerste aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 4 november, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling volgt direct erna, op zondagmorgen 5 november, rond 11.30 uur ’s morgens.

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Eerdere afleveringen terugkijken doe je hier.