Deze zaterdag (5 maart 17u RTL4) zie je Camp-let vouwwagens in ons tv-programma – een thuiswedstrijd, want ze komen uit Denemarken. Sander Janson begeleidt onze kampeerfamilies bij het opzetten en bij hun andere avonturen in dit mooie vakantieland!

Isabella Camp-let North
Aanstaand weekend kun je kennismaken met de Isabella Camp-let North vouwwagen. Ze zijn ontwikkeld in Denemarken en hebben een bijna wereldwijde reputatie als het gaat om opzetgemak. Isabella – bekend van de voortenten – is ook een Deens bedrijf en toen die het vouwwagenmerk overnam, ontstond er een flinke kwaliteitsimpuls voor Camp-let omdat de doeksoorten die in de tenttrailers worden gebruikt, nu uit de Isabella-fabriek komen.
Camp-let vouwwagens worden nog helemaal met de hand gemaakt. Het is een ruime, aerodynamische tenttrailer met een extreem laag gewicht van maar 250 kilo. Daardoor past de tenttrailer zelfs achter de kleinste auto’s – beladen mag-ie 500 kilo wegen. Er kan dus een hele vracht aan vakantiespullen mee en als je ‘m met dakdrager bestelt, dan kunnen zelfs de fietsen mee naar de camping.
Door de standaard schokdempers ligt de vouwwagen als een blok op de weg en door z’n aerodynamische vorm merk je niet eens dat er iets achter de auto hangt. Je hebt ook geen extra spiegels nodig, want doordat de Camp-let zo laag is, kun je het verkeer achter je gewoon via je binnen- en zijspiegels van de auto in de gaten houden. En brandstofverbruik? Met een vouwwagen op de trekhaak verbruikt je auto nauwelijks meer, door het lichte gewicht en doordat de vouwwagen lager is dan je eigen auto, is er ook bijna geen toename van de luchtweerstand.
De Camp-let North heeft voldoende plek voor 2 personen en je kunt eenvoudig uitbreiden tot zelfs tot 6 slaapplaatsen. Zoals gezegd heeft het ademende tentdoek de bekende Isabella-kwaliteit en de vouwwagen is voorzien van twee slaapcabines met comfortabele koudschuimmatrassen. Onder het bed kun je veel spullen kwijt: de tent heeft slimme opbergmogelijkheden en prettig zijn de slim aangebrachte ventilatieopeningen die zorgen voor een fijn binnenklimaat. Met andere woorden: die Camp-let is een lichtgewicht achter de auto, maar een zwaargewicht als het gaat om vakantiemogelijkheden! Meer info over Camp-let vind je hier.

HUREN KAN NATUURLIJK OOK
Beschik je nou zelf niet over een vouwwagen, caravan, tent of camper, dan kun je er ook eentje huren. Informatie daarover, plus betrouwbare huuradressen vind je hier. Een andere mogelijkheid is rechtstreeks in Denemarken huren. Isabella heeft op een groot aantal campings luxe glampingaccommodaties staan, de Isabella TimeOut. Die zie je ook in onze uitzending en meer informatie daarover vind je hier.

Camp to Go zie je zaterdag 12 maart februari om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend 6 maart om 11.30u, ook op RTL4. Eerdere afleveringen kun je hier terugkijken en – als je durft – kun je je ook aanmelden als kandidaat voor het derde tv- seizoen van Camp to Go…