Dit weekend maak je op RTL-4 kennis met onze tv-sterren: drie families die in Denemarken op stap gaan met Sander Janson. De uitzending van zaterdag (12 mrt) begint om 17u (RTL4) en de herhaling zie je zondagochtend om 11.30u. Hier stellen we de tv-sterren alvast aan je voor.

In de aflevering van dit weekend zie je onder andere Dick en Evelien Hamers, fervent kanovaarders, maar dan op de Nederlandse rivieren. En nu zie je ze op de Mariager Fjord – vogens intimi de mooiste fjord van Denemarken. Dit weekend maak je ook kennis met de familie Groenendijk, en de Graper-familie. De Deense campings vind je hier en met welke kampeermiddelen onze tv-sterren op vakantie gaan, vind je hier.

FAMILIE GROENENDIJK
Vorige week maakten we al even kennis met de familie Groenendijk en ook dit weekend kun je ze zien bij Camp to Go. De familie Groenendijk bestaat uit moeder Jennifer (50) en haar vriend Louis (47), plus dochter Marissa (13). Jennifer is een sportieve vrouw en speelde lang softbal – tegenwoordig gaat ze liever naar de bioscoop of het theater met haar dochter, of samen lekker shoppen of uit eten. Haar partner Louis houdt van zeilen, koken en ‘klettersteigen’: klimmen in de bergen, het liefst in Oostenrijk. Marissa, Jennifers dochter, is een echte tiener: ze zit voortdurend op TikTok, ze houdt van chillen met haar vrienden en van dansen. En ze heeft net haar eerste baantje, in de spoelkeuken van een strandtent. Toekomstplannen heeft ze ook al: ze wil interieurdesigner worden. Natuurlijk zijn we benieuwd wat ze als aankomend styliste van de camper vindt die ze meekrijgen naar Denemarken. Dat zie je vanmiddag op RTL4.

DICK EN EVELIEN HAMERS
Dat leeftijd geen enkele belemmering is voor nieuwe avonturen zie je aan Dick en Evelien Hamers. Beide 70-ers leerden elkaar kennen in 2020 en de eerste keer dat ze samen gingen kamperen was in 2005 – Evelien had daar geen enkele ervaring mee, maar Dick kreeg haar snel ‘om’ voor een avontuurlijke tocht met een Canadese kano, over de Nederlandse rivieren. Niet bepaald een alledaags kampeertripje, dus. Dick en Evelien vormen in meerdere opzichten een bijzonder stel: ze wonen op het water, in een woonboot en ze starten de dag met yoga en een pittige oefening op de roeimachine. Ook houden ze van wandelen en drie keer per week zijn ze bezig in de sportschool. Geen wonder dus, dat ze ook tijdens het tv-programma actief aan de slag gaan, als ze onderweg zijn met de camper!

FAMILIE GRAPER
Dat je prima met een baby kunt kamperen zie je dit weekend bij de familie Graper. Het gezin bestaat uit Nathalie en Wesley, en hun drie zonen (6), Stijn (3) en de kersverse Wout die net 3 maanden oud is. Ze gaan met een Camp-let vouwwagen op stap naar Noord-Jutland en nog voor ze vertrokken waren ze daar al enthousiast over. Een grote hobby van Nathalie en Wesley is geocaching, waarbij je met een GPS in de hand op zoek gaat naar verborgen schatten. Zo kom je op de mooiste – en gekste – plekken en je bent lekker sportief bezig, want daar zitten flinke wandelingen (lees: speurtochten) tussen. Nathalie houdt verder van fotograferen en Wesley is een voetbalfanaat. En van hun oudste zoon Jens kunnen we vertellen dat je ‘m niet blijer kan maken dan met buitenspelen – er zit zelfs een kleine ‘Freek Vonk’ in hem verstopt, want Jens is voortdurend op zoek naar wormpjes en insecten. Of hij die ook in Denemarken kan vinden, zie je komend weekend bij Camp to Go.

Tot zo ver de tv-kandidaten. Aflevering 11 van Camp to Go zie je zaterdag 12 maart om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend 13 maart om 11.30u, ook op RTL4. Eerdere afleveringen kun je hier terugkijken. En als je zelf ook wilt meedoen met Camp to Go, dan kun je je hier aanmelden.