Zaterdag 18 december kijk je natuurlijk weer naar Camp to Go (RTL4, 17u). Dan gaat Sander Janson op stap met drie families. We bekijken drie campings en we bekijken drie kampeermiddelen. Hier stellen we de kampeerkandidaten aan je voor.

In Camp to Go gaat Sander Janson kamperen met nieuwe kampeerders. Hij doet dat op verschillende campings in Nederland – en telkens met een ander kampeermiddel. Over de campings kun je hier meer lezen en gisteren lieten we je ook al kennismaken met de twee campers en de caravan die morgen in het programma belicht worden. En hier zijn ze dan: de hoofdrolspelers van aflevering van zaterdag (en van de herhaling op zondagmorgen, 11.30u ook op RTL4).

Familie Van Balen
We stellen jullie voor aan Ger en Liza van Balen. Na een lange carrière als loodgieter, waarvan de laatste jaren op kantoor, is Ger nu lekker met pensioen. Hij vindt het heerlijk om iets uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten. Liza fietst graag. Gewoon op een normale stadsfiets, en dan lekker doortrappen – even haar hoofd leegmaken. Tijdens corona zijn ze met veel sociale dingen gestopt en hebben ze ook hun camper verkocht, maar nu is het tijd om het gewone leven weer op te pikken! En die camper missen ze wel – komt er door het tv-programma weer een doorstart?

Familie Honders
Moeder Manon, dochters Aurélie en Lorelei (die door iedereen Strikje wordt genoemd), en dan Ellen – de zus van Manon – én haar collega & vriendin Marshia. Deze vijf dames gaan met elkaar kamperen. Gelukkig is Manon van de gezelligheid en haar huis een zoete inval dus dat zal straks op de camping niet veel anders zijn. Aurélie turnt al een 6 jaar en is, net als haar zus Lorelei helemaal vergroeid met haar telefoon. Favoriete hobby: TikTok! Beide meiden zijn natuurlijk veel aan het TikTokken, en vergroeid met hun telefoon.

Vriendinnen Lieke & Robin
Geen familie dit keer, maar vriendinnen. Dit zijn Lieke en Robin met poes Snoetje. Waar Lieke gaat, gaat Snoetje – ze heeft zelfs haar eigen kinderwagen. Maar ze gaat ook mee op de boot en is zelfs al eens wezen kanoën! Behalve poezenmoeder is Lieke ook een echte spelletjesfanaat. Ze heeft al een kast vol en koopt zeker elke week 5 nieuwe spelletjes! Robin is ook dol op poes-Snoetje, maar haar grote passie is dansen. Verder is ze het liefst buiten in de natuur aan het duiken, varen, zwemmen of skeeleren. Benieuwd hoe het ze op de camping gaat bevallen? Kijk zaterdag 18 december naar Camp to Go.

Aflevering 5 van Camp to Go zie je zaterdag om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend 11.30u, ook op RTL4. Kijk je ook?