Derde seizoen KampeerTV

Nog tot eind deze maand is KampeerTV te zien bij RTL4. Boordevol tips voor campings, mooie vakantieregio’s en handige hebbedingen.

Afgelopen zomer bezocht Loran von Liebenstein de mooiste kampeerregio’s en camping in binnen- en buitenland, om samen met kampeerders te ervaren hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Loran doet volop mee met allerlei activiteiten en maakt leuke uitstapjes in de omgeving. Daarnaast gaat presentatrice Fiona Yauw elke week op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Van nieuwe modellen caravans en campers tot barbecues en voortenten. Felix Wilbrink, culinair journalist bij de Telegraaf, verrast de televisiekijkers wekelijks met een verassende kampeer-kooktip.

De in Amsterdam geboren presentator Loran von Liebenstein (1986) is van jongs af aan al op de televisie te zien en is alweer drie jaar lang het vaste gezicht van KampeerTV. “Je kan wel zeggen dat kamperen mij met de paplepel is ingegoten. Maar ook tegenwoordig ga ik nog graag met vrienden kamperen. Telefoons uit, tent mee en ’s avonds de mooiste verhalen rond het kampvuur. Dat zou iedereen minstens één keer per jaar moeten doen. Wat staat er nog op mijn wenslijst? De wereld rond, in zo’n oud camperbusje!”.

Fiona is dit seizoen nieuw bij KampeerTV. “Als kind kon jij mij elke zomer vinden op de camping van mijn grootouders in Friesland, aan een prachtig groot meer. Nog steeds houd ik het meest van campings midden in de natuur, het liefst dichtbij water. Ooit hoop ik nog eens te gaan kamperen in Scandinavië, wel koud, maar het noorderlicht lijkt me zó mooi.”

KampeerTV is elke zondag te zien bij RTL 4, om 17.30 uur. Herhalingen zijn er op maandag om 14.30 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.