Camp to Go vanuit Denemarken

Eind van de middag op tv: Camp to Go, vanuit vakantieland Denemarken. Sander Janson gaat op stap met startende kampeerfamilies. Waaronder de familie Kooymans, met twee Vader Lars is niet zo van het kamperen maar gaat wel met een caravan op de trekhaak richting Zuid-Jutland – hoe gaat dat bevallen?

Dit weekend zijn we weer op tv met Camp to Go, vanuit… Denemarken! We volgen Sander Janson die de families de fijne kneepjes van het kamperen bijbrengt. Dit zijn de tv-sterren van zaterdag (5 maart, 17u, RTL) – de herhaling is deze zondag, om 11.30u.

FAMILIE GROENENDIJK
De familie Groenendijk bestaat uit moeder Jennifer (50) en haar vriend Louis (47), plus dochter Marissa (13). Jennifer is een sportieve vrouw en speelde lang softbal – tegenwoordig gaat ze liever naar de bioscoop of het theater met haar dochter, lekker shoppen of uit eten. Haar partner Louis houdt van zeilen, koken en ‘klettersteigen’: klimmen in de bergen, het liefst in Oostenrijk. Marissa, Jennifers dohter, is een echte tiener: ze zit voortdurend op TikTok, ze houdt van chillen met haar vrienden en van dansen. En ze heeft net haar eerste baantje, in de spoelkeuken van een strandtent. Toekomstplannen heeft ze ook al: ze wil interieurdesigner worden. Natuurlkijk zijn we benieuwd wat ze van de caravanvindt die ze meekrijgen naar Denemarken. Dat zie je vanmiddag op RTL4.

FAMILIE MIDDELWEERD
De familie Middelweerd zagen we vorige week al voorbij komen in het Camp to Go tv-programma: moeder Irene (39), vader Coen (40), de sportieve Hugo (10), de nieuwsgierige Olivier (8) en de vrolijke Babette (6). Ze zijn dol op het buitenleven, om nieuwe dingen te ontdekken. Leuk om te weten is dat Irene en alle kinderen hockey spelen. Het is een actieve familie: als het zonnetje schijnt gaan ze graag naar het strand of zwembad, ze vinden het leuk om te wandelen en als het maar even kan zijn de kinderen te vinden op de grote trampoline die pappa Coen in de tuin heeft geïnstalleerd. Nou, qua trampolinespringen kunnen ze in Denemarken hun lol op, want bijna elke Deense camping heeft wel zo’n opblaasbaar springkussen staan. De Middelweerdjes gaan op stap met een Weinsbedrg caravan die van alle gemakken is voorzien. Meer daarover lees je hier. En Coen? Die gaat deze vakantie voor het eerst in een tentje slapen, stoerrr! Benieuwd hoe dat bevalt? Je ziet het bij Camp to Go.

FAMILIE KOOIJMAN
De familie Kooijmans is met z’n vijven: moeder Linda, vader Lars, hun twee zoons Sef (9) en Jip (7) en – want die hoort echt bij het gezin – hond Guus: een rasechte Cockapoo. Dat is een kruising tussen een poedel en een cocker spaniel. Lars is een fanatiek golfer en ook Linda is sportief ingesteld, want ze is elke week een paar dagen in de sportschool te vinden. En daarnaast kruipt ze ook nogal ‘ns op de racefiets, en die gaat natuurlijk mee naar Denemarken. Hun twee zoons zijn echte buitenkinderen – natuurlijk houden ze van de iPad, maar niet als ze gaan kamperen. Hond Guus is dol op achter een bal aanrennen, stokken verzamelen en met vragende ogen (plus kwispelstaart) kijken naar de barbecue. Benieuwd hoe het ze gaat bevallen in Denemarken? Dat zie je eind van de middag op RTL4.

Tot zo ver de tv-kandidaten van dit weekend. Deze week kon je al eerder lezen over de campings en over de caravans plus camper die onze tv-sterren meenemen naar Denemarken. Camp to Go zie je vanmiddag (5 maart) om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend 6 maart om 11.30u, ook op RTL4. Eerdere afleveringen kun je hier terugkijken en aanmelden voor het derde seizoen van Camp to Go doe je hier.