Raclet vouwwagens

Raclet is een van de eerste Franse fabrikanten van kampeermiddelen, opgericht in 1919 in Parijs. Het bedrijf fabriceerde allerlei vrijetijdsproducten: van tenten tot rugzakken en slaapzakken. Daarna volgden de vouwwagens.

Raclet profiteerde van het groeiend enthousiasme voor kampeervakanties in de vijftiger jaren. In 1960 opent de onderneming haar fabriek in Mamers, in het noordwesten van Frankrijk. Nog steeds worden hier de vouwwagens geproduceerd. Raclet heeft ook een eigen atelier voor de productie van het tentgedeelte. De ontwerpafdeling ontwikkelt samen met de marketingafdeling alle modellen.

VOUWWAGENMODELLEN

De Safari is een gezinsvouwwagen met een handige boogconstructie in de voortent. Hij is voorzien van grote slaapkamers met ventilatieramen, afsluitbare kleppen met kingsize bedden op twee lattenbodems. Beide cabines zijn insectenvrij afsluitbaar. De Solena is een compacte vouwwagen met vaste voortent en – inclusief voortent – op te zetten door één persoon. Er zijn slaapplaatsen voor twee tot vier personen (met zijtent) en je vindt een handig opbergvak onder het bed. Dan krijgen we de Panama Up, een bijzonder model dat je kunt aanpassen aan de gezinssituatie. Dus geschikt voor met z’n tweetjes, maar ook om te toveren tot een echt gezinsmodel. De Panama Up GL is de overtreffende trap, compleet met luxe keukenblok en disselbak.

Meer info: www.raclet-trailertents.com/.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.