Sneak peek caravan- en campercollectie 2024

Primeurs nieuwste modellen en innovaties

In de zomer presenteren veel caravan- en campermerken hun nieuwe modellen voor kampeerseizoen 2024. Zo komt Knaus met de nieuwe Yaseo: de flexibele caravan van vandaag, met de elektromobiliteit van morgen. Crosscamp introduceert 3 nieuwe camper modellen, Sprite vernieuwt de Cruzer serie, Laika presenteert vernieuwde Kosmo serie en Kreos integraal en Etrusco lanceert nieuwe urban camper op basis van Ford Transit. Veel caravans en campers die pas in het najaar aan het grote publiek worden getoond, op bijvoorbeeld de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Kun jij niet wachten? Neem dan alvast een sneak peek en bekijk ze op Camp to Go.

Knaus

TOURER CUV en TOURER CUVISION in productie

Voor het kampeerseizoen 2024 heeft Knaus de nieuwste modellen van caravans en campers onthuld, waaronder de opvallende Knaus Yaseo, een zelfvoorzienende caravan voor elektromobiliteit met innovatieve ruimteconcepten en lichtgewicht ontwerp. Ook introduceert Knaus de TOURER CUV en TOURER CUVISION. Compacte campers met een hefdak en een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. De VAN TI PLUS, VAN WAVE en VAN TI camper modellen zijn verbeterd met gewichtsvermindering, nieuwe technologieën en extra’s. Tot slot is de camperserie BOXSTAR omgedoopt tot BOXLIFE PRO, met behoud van dezelfde populaire samenstelling.

Lees meer

Tabbert

Tabbert viert 70-jarig jubileum met introductie Senara-serie

Het 70-jarige jubileum van Tabbert wordt gevierd met de introductie van de nieuwe SENARA caravan serie. Een frisse benadering van premium caravans voor modeljaar 2024. Met zes diverse indelingen belichaamt SENARA modern design, ingetogen elegantie en slimme verlichting in zowel exterieur als interieur. Het exterieur heeft een opvallend achterpaneel, opvallende boemeranglampen en verchroomde eyelid-omlijstingen. Het interieur benadrukt heldere lijnen, rechthoekige vormen en slimme verlichting voor een gezellige sfeer. Deze serie biedt ruimteopties zoals verhoogde eenpersoonsbedden met onderliggende opbergruimte en toont aandacht voor detail met greeploze kleppen en hoogwaardige handgrepen. Een harmonieuze combinatie van traditie en moderniteit. Het 70-jarig jubileum wordt geëerd met jubileumplaten op elke nieuwe caravan.

Lees meer

Weinsberg

Van compacte indelingen tot revolutionaire ontwerpen

De nieuwste WEINSBERG campers voor 2024 hebben een innovatief ontwerp en slimme functionaliteiten. De X-Cursion CUV op Volkswagen T6.1 chassis biedt een gestroomlijnd ontwerp en ruime functionaliteit, terwijl de CaraSuite en CaraLoft modellen met zes nieuwe indelingen variatie en mogelijkheden brengen. Compacte modellen zoals de CaraSuite 550 MG en 550 MF verrassen met ruimte en functionaliteit. De CaraLife 630 LQ buscamper belichaamt comfort en innovatie, met aanpasbaar exterieurdesign en slimme indelingen zoals een veelzijdig dwarsbed en een innovatieve badkamer.

Lees meer

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Sprite

Compleet nieuwe Cruzer serie

Sprite heeft met hun geheel nieuwe Cruzer-serie de lat nog hoger gelegd voor comfort en design in de wereld van caravans. Met een geheel vernieuwd uiterlijk, waaronder een eigentijds frontontwerp en strakke buitenversiering, zet de Cruzer-serie nieuwe standaarden. Ook de binnenruimte is opnieuw ontworpen, met verbeterde breedte in de meeste indelingen voor een ruimtelijker gevoel. Luxe is het motto van het nieuwe interieur. De keukens zijn functioneler, de badkamers moderner en de standaarduitrusting is slim aangepast. Sprite introduceert Sprite vernieuwing in hun Mondial-serie.

Lees meer

Laika

Kosmo serie volledig in een nieuw jasje

De opmerkelijke evolutie van Laika’s Kosmo serie is met verbluffende resultaten tot stand gekomen: een volledig vernieuwde generatie die in samenwerking met GFG Style is vormgegeven en een baanbrekende mijlpaal betekent in de wereld van kampeerauto’s. De herdefiniëring van de Kosmo serie overstijgt de conventies en toont zich nu als een expressie van Italiaanse flair en innovatie. Dit komt tot uiting in het indrukwekkende design, de nieuwe modellen en het verfijnde interieur.

Lees meer

Ontdek de nieuwe Kreos integraal

De nieuwste aanwinst in Laika’s collectie, de Kreos Integraal, brengt weelde, stijl en comfort naar nieuwe hoogtes. Met minutieus vakmanschap en geavanceerde technologieën markeert de Kreos H 5109 het vlaggenschip van de reeks, waarbij het onderscheidende eigenschappen benadrukt. Dit vooraanstaande model belichaamt de perfecte synergie tussen Italiaanse elegantie en moderne vooruitgang, waardoor een unieke kampeerauto ontstaat die zelfs de meest veeleisende avonturiers zal aanspreken.

Lees meer

Etrusco

Lancering van Urban Camper UC 5.0 XR

Het nieuwste pronkstuk voor 2024 gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf De Urban Camper UC 5.0 XR is een slimme fusie van stedelijke functionaliteit en avontuur, speciaal ontworpen voor stadsbewoners en gezinnen en biedt een dynamisch railconcept voor maximale leefruimte en naadloze overgangen. Daarnaast introduceert Etrusco de xFlip-innovatie voor Ford Campervans, wat het slaapcomfort aanzienlijk verhoogt. Het modeljaar 2024 brengt ook een verfrissende nieuwe buitenkant met subtiele accenten en een interieur dat natuurlijke tinten combineert met Italiaans design.

Lees meer

Crosscamp

Voor elk avontuur de perfecte indeling

Crosscamp, een pionier in aanpasbare reisvoertuigen, staat te popelen om hun opwindende ontwikkelingen te delen. Ze onthullen vol trots niet slechts één, noch twee, maar wel drie gloednieuwe campermodellen: de Crosscamp Flex 541, de Crosscamp FULL 600 en de Crosscamp FULL 640. Drie gloednieuwe campermodellen die zowel avontuurlijke buitensporters als stadsbewoners zullen aanspreken. Crosscamp biedt hiermee een veelzijdig scala aan modellen, zodat iedere reiziger een model vindt dat aansluit bij hun specifieke reisvereisten.

Lees meer

Carado

Nieuwe indeling voor Carado T457

Carado onthuld het sluitstuk van de nieuwe generatie semi-integraal campers. De T457 is het bewijs van Carado’s Next Level-aanpak. Met doordachte aanpassingen, flexibele indelingsopties en aandacht voor comfort tilt de T457 de reiservaring naar een hoger niveau. Uitgerust met een krachtige Fiat 2.2 Multijet-motor met 140 pk, biedt deze camper met een lengte van 7,59 meter en breedte van 2,52 meter een aanpasbaar interieur met geavanceerde functies, waaronder de opvallende zitopstelling, comfortabele bank-couch zitgroep en slimme tafelbladoptie. Geniet van de ruime badkamer en schuine eenpersoonsbedden in de lengterichting voor extra bewegingsruimte.

Lees meer